hajki Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Twój nick: hajki, jak grałem miałem 5g.fm Nick admina banującego: nie mam zielonego pojęcia :DDDD Data/Mapa: 31.07.2019r / de_dust 2 IP/SteamID: STEAM_0:0:43361631 Serwer (mod): DD2 Opis sytuacji: Grałem sobie jak gdyby nigdy nic na nicku 5g.fm z volume 0 i muzyczką w tle :D całkiem dobrze mi się grało! chyba na prawdę wychodziło tak jak powinno! I ku mojemu zdziwieniu zostałem pożegnany banem 'Bye bye, chociaż mogłeś się podpisać nickiem swoim Szanowny Panie Adminie! Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu [AMXBans] Powod: 'Bye bye ' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:43361631' [AMXBans] Twoje IP: '89.67.195.166' [AMXBans] =============================================== 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr Golomp Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Podpiszę się teraz. Podejrzewam cheaty, a dokladnie skonfigurowanego aima. Jutro po południu rozpiszę demo z sytuacjami które uważam za podejrzane. Zobaczymy co powiedzą na nie UBT. Pozdrawiam Pan Ptaku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajki Posted July 31, 2019 Author Share Posted July 31, 2019 No w porządku przyjacielu, tylko pośpiesz się proszę bo chciałbym zagrać jak najszybciej na moim jednym z lepszych serwerków Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr Golomp Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Po obejrzeniu demka kilkukrotnie w różnych tempach odtwarzania. Nie znalazłem stałej zależności co do sytuacji w których miałem podejrzenia. Przyznaję się iż moje podejrzenie było błędne. Ma farta i odrobinę umiejętności. Proszę o UB dla gracza. Jeśli moja decyzja skutkuje ostrzeżeniem proszę mi je nadać. P.S: Będę Cię baczniej obserwował, i nie zmieniaj co chwilę nicku bo będę nakładał następne jeśli znów będę miał podejrzenia. Pozdrawiam Pan Ptaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
demxsosa Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 w takim razie leci ub Link to comment Share on other sites More sharing options...
demxsosa Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts