Mr Golomp Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Świat, obrazami przed oczami Na kliszy wypełniony wspomnieniami Radosnymi, smutnymi, przykrymi, gniewnymi Pięknie kolorowymi, pusto czarno-białymi Gdyby Tylko inaczej jeden krok wykonać Czy zmieniło by to coś , się przekonać Chciałbym sprawdzić, pełnie możliwości Czy odwrócił bym losy z przeszłości Lecz już koniec, czuje jak tonę Łapie oddech, lecz nie mogę Ciśnienie miażdży całego mnie Ciśnienie naciska mocno serce Znikają myśli, równo z tętnem Żal zalewa płuca całe Przecież mogło być inaczej Spadam głębiej, głębiej w mrok Pada świadomość, słuch i wzrok W głowie pustka, kim ja jestem? Wszędzie ciemno, gdzie ja jestem? Co zrobiłem, co przeszedłem? Mogłem iść, lecz ja biegłem Omijając wszystko z pędem Przeoczyłem szczegóły wszędzie Lecz już koniec, czuje jak tonę Łapie oddech, lecz nie mogę Ciśnienie miażdży całego mnie Ciśnienie naciska mocno serce Znikają myśli, równo z tętnem Oddech zgasł, ciało spadło Powolutku prosto na dno Tym sposobem to już koniec Napisało życie ostatnią stronę Księgi zwanej mym imieniem Zakończonej wraz z ostatnim tchnieniem 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
czak Posted October 23, 2019 V.I.P Donor Share Posted October 23, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts