FenixPL Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Imię : Jakub Wiek : 15 latStaż na forum : Dużo rozmawiam z ludźmi, piszę. Ogólnie na forum nie jestem zbyt aktywny, ale na serwerze owszem. Wiedza na temat serwera [0/10]: 9,5Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 10 Serwer: JailBreak Dlaczego ty? : Jestem wyrozumiały, miły, sympatyczny i sprawiedliwy. Potrafię porozmawiać, wytłumaczyć, jestem wygadany i często pocieszny :P. Kontakt: skype: kubaszlaga43 e-mail: [email protected] Dziękuję i proszę o wyrozumiałe i sprawiedliwe rozpatrzenie mojego jak i podania innych użytkowników. Pozdrawiam VanitY Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie odrzucone!! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Dalej otwarte ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted January 22, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted January 22, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie Odrzucone. Nawet nie ma admina. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts