Sebu3 Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Lista zespołów zaproszonych do 18 sezonu Invite w ESEA: fnatic Virtus.pro Titan mousesports Natus Vincere PENTA Sport ESC Gaming unu.AiN Do nich dołączy jeszcze jedna drużyna z wymienionych: LGB - exLondon Conspiracy Copenhagen Wolves Orbit Flipsid3 Virtus.pro już kolejny raz z rzędu będzie walczyło o awans na finały LANowe ESEA w Dallas. Za to swój pierwszy raz będzie miał nasz drugi zespół ESC Gaming, który także otrzymał zaproszenie od organizatorów i wystąpi w najwyższej lidze Invite w 18 sezonie ESEA. Napiszcie niżej za kim jesteście, dlaczego, co sądzicie o naszej reprezentacyjnej drużynie, czy mamy szansę na wygranie ESEA? Kto według Was jest najlepszym zawodnikiem ESEA? Która drużyna dołączy do najlepszych zespołów? Proszę bez przeklinania, wyzywania innych klubów, graczy oraz zawodników ESEA. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Ja osobiscie chciałbym aby wygrało Virtus.pro a następnie chciałbym zobaczyć Natus Vincere i Fnatic Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Tylko VP <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Virtus.pro mam nadzieję, że się ogarną i dojdą do finału :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 21, 2015 Author Share Posted January 21, 2015 Ja tam Virtus oczywiście :) Ale szanuję bardzo Na ` Vi :P 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RecCak Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Virus.pro oczywiście :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Zawsze kibicuje polakom, ale stawiam na NaVi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNiC Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Jestem za Titan Kennz wymiata :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Droga będzie ciernista ale jeśli nasi zawodnicy się postarają zagramy w finale fajnie by było zagrać z navi. A pamiętacie ostatni finał Dreamhacka gdzie Happy był w świetnej formie teraz moze w takiej być pasha !! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nafurany Adan Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Stawiam na Virtus.pro lecz Fanatic pokazuje swoje :) ostatni bilans meczy mówi za FANATIC ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistrzu Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Trochę Virtus.pro i trochę Fnatic ^^ :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted January 22, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted January 22, 2015 VP i Fnatic Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Virtus.pro !!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Hmmm .. Byłem i jestem za fnatic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czekoladowa Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Tydzień od napisania tematu upłynął. Do zamknięcia. Pozdrawiam moderatorów! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts