Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moczek

Eckooo  

17.07.2019/ Train

STEAM_1:0:482752258

Serwer FFA

Grałem sobie i nagle mnie zbanował

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

3.21 wychyla z shorta i patrzy na pewniaka na gracza ktory odrazu podchodzi pod schody a w okno ma wywalone
3.34 zabil gracza w jungli i nie slyszal gracza ktory jest przy sandwitchu a odrazu sie wcelowal
4.13 caly czas patrzy na goscia przez sciane i jak patrzyl sie w goscia na rampie to odrazu wychyla
6.10 zabil gracza z sandwitchu i odrazu patrzyl rampe nie myslal ze ktos go zabije z situ i odrazu w rampe sie wcelowal a tam byl przeciwnik
6.16 gracz z rampy do niego podchodzil i dziwnie podnosil celownik jakby wiedzial na jakie wysokosci jest przeciwnik
7.12 dostal info ze jest przy schodach ale na pewniaka wcelowal sie w gore jakby wiedzial ze nie bedzie pod schodami
7.42 zabil gracza z rampy nie dostal infa ze jest w palacach ale caly czas czekal az wychyli z tych palacy
8.00 mial nade w rece a gdy gracz zaczal wychodzic rampe szybko go rzucil i zaczol sie chowac
8.10 zabil gracz z rampy i nie mogl wiedziec ze bedzie tam kolejny przeciwnik ale i tak czekal na pewniaka
8.40 wbiega palace pomachal se celownikiem prawo lewo wyciagnal kose i dal info bedzie mid lub od b
9.00 nie wiedzial ze gracz jest juz na schodach i odrazu czekal az wychyli a gdy patrzyl site to calkiem dziwny przypadkiem on wychyla
9.48 slyszal gracza w palacach ale mial w niego wywalole a gracz na rampie bylo od poczatku na shift ale on go slyszal :)
    16.43 idzie wcelowany odrazu w przeciwnika a mogby mu wychylic spod schodow
    22.54 gdy gracz wybiegal mida on nie aptrzyl zakret tylko patrzyl bardzie jw strone boxow bo wiedzial ze juz przeciwnika na boxach nie bylo
    25.50 tutaj nie wiem co mam myslec widzial mnie na schodach goscia na ct nie mogl widziec/slyzsec a goscia pod schodami tez nie powinien slyszec i nie wiedzial co zrobic machal tym celownikiem jakby wiedzial kto kiedy wychyli
    27.50 nie slyszal gracza w palacach ale czekal na niego jak zabili tego goscia w palacach nagle se przypomnial ze gracz mu wyskoczyl obok sandwitcha

Jeżeli będzie mało mam jeszcze jedną mapę :D 

to jest rozpisana mapa mirage a bana dostał na train bo był sprawdzany przez 2 mapy i rozpisałem narazię tylko pierwszą jeśli będzie zbyt mało dowodów rozpisze jeszcze mapę train .

godzina demka 12:55 - 13:26

1.35 dalem mu info ze jest za sitem i przy starym bs'ie ale to bylo okolo 5/10 sekund temu a on nie miatrwil sie ze ktos moze byc juz za innym pociagiem ( nie zmam wszystkich miejsc XD ) wychylil na pewniaka w ten site troche
2.36 wyciaga kose i chodzi sobie po site ... na pewniaka jakby wszystko wiedzial
3.23 kolejny raz wyciaga kose i ma wywalone we wszytkie pozycje

13:26 - 14:0017-07-2019

Tu rozpisałem mapę trian nie było tu tego dużo bo dostał on bana w 5 minucie demka ale napisałem tez dziwne akcje.

Edytowane przez Ecko!
  • Uwielbiam 3
  • Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.