Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: kicknij mnie hah XD

Nick admina banującego: dem

Data/Mapa: 16.07.2019, godzina 15:12:01

SteamID: STEAM_1:0:507283097

Serwer (mod):Arena 1v1

Opis sytuacji: Sobie robiliśmy beke z ludźmi podczas gierki i mówiliśmy różne rzeczy, lecz po zabiciu admina i wypowiedzeniu słów "pa jak zginął, ale ak miał ładne haha" dostałem bana bana na 3 dni bez żadnego upomnienia, kicka lub zmutowania za tak zwane "pajacowanie" 

Wycinek z konsoli: -

• Haha 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

xD ziomek pajacowałeś, wcześniej cie kicknałem bo miałeś obraźliwy nick, jak kogoś mutowałem to też docinałeś, zaczałeś zmieniać głos jak zwracałem uwage że ktoś nie ma mutacji, pajacerka jak w cyrku i tak powinieneś dostać bana za prowokacje admina na 7 dni bo robiłeś jeszcze wiele innych rzeczy, więc ciesz sie że masz tylko 3.

Jak dla mnie temat zamknięty i ban słuszny tylko troche za krótki, reszta należy do UBT, jaki bedzie werdykt oni zadecydują. 

@ EXTREMAAAAA

@edit @ mechaniczny teraz idz przeczytaj regulamin forum i serwera i zacznij sie wypowiadać, wiedziałeś że jestem adminem bo wyrażałem sie jasno od 2 map, jeśli nie zorientowałeś się kiedy dawałem ci ostrzeżenie i innym graczom za różne rzeczy że jestem adminem to gratulacje masz 2IQ, więc nie gadaj głupot i nie próbuj sie usprawiedliwiać, kys nie jest obraźliwe jeśli nie rozwijasz skrótu, ja z resztą nawet nie wiem co to znaczy więc o czym rozmawiamy :default_wink:

jeszcze pytanie czy ja ci dałem bana za powiedzenie słowa "Kurwa" czy za pajacowanie?

Opublikowano

ja nie wiem kogo ten nick mógł obrażać "kurwa to ja lil pump"

I oczywiście gdy przy każdym mówiłem podobne słowa to nic nie mówiłeś, ale przy tobie to odrazu ban

Gdybyś dał jakie upomnienie to bym się uspokoił nawet nie miałem pojęcia, że jesteś adminem bo nie pisało, że masz range

jak dla ciebie to "kys" to nawet nie jest obraźliwe sam tak mówiłes więc haha :D

I nie wiem jak ban był słuszny normalnie grałem i tylko se gadałem z goścmi, ale rozumiem ze w csie 2k19 to nie moze byc zabawy :/

• Haha 1
Opublikowano

dobra sorki zapomniałem ze to admin ma zawsze racje pojde se teraz zwalic ze smutku i poczekam te 3 dni 

dzieki ze mi pomogles zrozumiec moje bledy choc wciaz licze na unbana 

pozdrawiam,

2 iq gosciu

• Zasłużony
Opublikowano

Pajacerka to w cyrku, bana odczekasz.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.