Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  1. Nick: DizziJG
  2. ID:  U:1:15976911
  3. Nick oskarżonego: TikerJBABYLION
  4. ID oskarżonego: U:1:435878405

5. Opis sytuacji: Wydał polecenie środek celi z nakazem kucania patrzycie się na ...  Nie było jeszcze radaru a on mnie zabił

6. Dowódhttp://145.gotv.pro/srv29556/auto-20190703-1105-jb_fortify_v2-2.dem.zip    nie jestem pewien która to runda chyba przedostatnia.

Opublikowano

Pozwolę że się wypowie

Dla mnie to nie był fk, ale dobra dostałem warna za odrzucenie. Marcion cie zrespił, napisałem propozycje dzięki której takie sytuacje nie powinny się ponawiać. powiedz mi, Dostałem warna za odrzucenie, marcion cie zrespił ale ty nadal masz problem. Tak jak powiedziałem dla mnie to nie fk ponieważ ty wiesz o tym jak wyłączyć te informacje żeby radar ci się pokazał. Dla cb fk dla mnie nie DOSTAŁEM warna zostałeś zrespiony to czego ty jeszcze chcesz.

Edit:  marcion zapytał czy cie zrespic, pozwoliłem, a poza tym przed tym poleceniem były inne wiec 

zbytnio nie podejrzewałem ze nadal ci nie znikło @ dizzi

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

@ Not t!k3r Pisałem na czacie żeby mnie nie respił bo i tak skarge pisze. Po za tym nie wiedziałem lecz to ty powinieneś wiedzieć że na początku rundy nie ma radaru.

• Premium
Opublikowano

Pogadaliście już sobie ? jak tak to dobrze nie wiem po co ta skarga jak i tak tikerek został już ukarany warnem od marciona

i też jak ci napisał tikerek skoro wiesz jak wyłączyć ten komunikat za co siedzisz to czemu tego nie zrobisz tylko się spinasz że fk zrobił

wywalam skargę do kosza bo nie ma ona sensu

ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA :D

• Premium
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

kosz.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.