Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
Gibekson

U@

Recommended Posts

Prosiłbym o poinformowanie graczy na serwerze i opisanie co to jest U@,dużo ludzi pisze że ten że tamten odpalony,a ja im pisze że czity zgłaszamy na U@ i tyle razy,a co się okazuje większość ludzi nie wie co to U@ i gdzie to zgłaszać,albo piszą mi że pisali na U@ a co się okazało nikt nie pisał,nawet bazoka nie wiedział co to U@ i pisał mi na TS3,Zmieńcie lub zróbcie taka opcje żeby gracze wiedzieli gdzie mają zgłaszać czitera :) nawet ja sam na początku nie wiedziałem o U@ i myślałem że to sey na serwerze ;/

HAHAAH ty jesteś Gibek jednak śmieszny. Czy ty robisz sobie jaja człowieki. Zaniedbujesz obowiązki admina. Masz na wszystko wyjebane. Niestety nie mam dowodów na potwierdzenie tego, ale z powinieneś mi przyznać, że masz na to wyjebane.

Zauważyłem to wczoraj - Na serwerze grał Janusz z Sosnowca, na początku nie podejrzewałem u niego wh, ale jak zaczął zabijać hedami z awp przez ściany kilka rund pod rząd, to spotrzegłem u niego czity (WH). Zacząłem pisać na u@ kochanemu adminowui Gibkowi. Napisałem raz - nic, drugi raz - nic. Zacząłem spamować, miał nadal wywalone na to co należy do jego obowiązków. Gibek poprostu woli sobie skillować z AWP zamiast wykonywać zadania.

.Ile razy ludzie pisali mi że gibek weź wezwij admina,bo nikomu sie nie chciało na U@ składać skargi na czitera. - Tak napisał Gibek w swoim podaniu na Admina.

Niestety admin nie spełnia tego czym się chwalił w podaniu.

Tu cześć rozmowy z adminem Sebu

file:///C:/Documents%20and%20Settings/Admin/Pulpit/rozmowa%20sebu.JPG
(nie ogarnąłem, jak zrobić to jako link, więc trzeba skopiować i wpisać)

Wracająć dziś była podobna sytuacja jak z Januszem, gracz PIK i cie nie ma grał na ewidentnym WH I AIM. Wszyscy pisali mu na u@, spamowali na czacie, mówili do mikrofonu o tym.
Gibek nic, wolał sobie przyskilować z awp.

Zapraszam do wypowiedzi innych graczy serwera.

Co do tego U@ to powinieneś pomagać graczom którzy są świeży w cs-ie.

A co do Wojcia. Pamiętaj że admin to też człowiek , może popełniać błędy. Wg. mnie Gibek powinien dostać tylko upomnienie.

Zobaczcie sobie AMXbans ilu zbanowałem,nie jestem w stanie wszystkich ogarnąć jak gram,dopiero mój 3 dzień bycia adminem,i co mam ciagle na speccie siedzieć i sprawdzać każdego,piszcie na U@ to będzie mi łatwiej,a każdy na seyu pisze że ten tamten odpalony to już w głowie mi się kreci i nie starczyło by mi czasu żeby tak każdego upominać gdzie się pisze U@ mam cel dogonić bazoke w top15 i ogarniam serwer jak mogę,a wy się czepiacie? wole przemysleć 2 razy zanim kogoś zbanuje i być pewnien ze jest odpalony,zbanuje nie tego i co? i potem skarga że banuje graczy,weźcie wyraźcie trochę zrozumienia?a nie na mnie wjeżdżali ;/skoro wam nie pasuje że jestem adminem to piszcie skargi,i nie będę i sobie będziecie grali z aimami wh-owcami itp i admina nie będzię ;/ a propo U@ piszę zawsze że chcesz zgłosić czitera? pisz na U@

Wojciu to czemu nie piszesz na U@ tylko mi na seyu piszesz ,a ja seyu nie słucham ,bo każdy pisze na każdego że ten że tamten odpalony,widzisz czitera? pisz na U@ a nie i po problemie !

pisałem tak? codziennie piszę na sey jaro i ich informuje ,ale oni nie potrafią z U@ korzystać to co ja zrobię ? dlatego też pisze to w propozycjach żeby uświadomić graczy gdzie się pisze U@ ,w tym problem wynika

ale ja wbijam,piszą mi że pisali ,a co sie okazuje wchodzę na forum na U@ patrze i nic? to co niewidzialne są ich posty? oni nie wiedzią gdzie jest U@ i myślą że to sey jest,tu jest problem jaro,że nie wiedzą,a ja ciaglę pisze że cziterów zgłaszamy na U@,ale i tak nie piszą mi na U@ tylko na Seyu,a potem wąty do mnie że cziter lata a ja nie banuje,to skąd mam wiedzieć?

jeżeli na U@ jest napisane że ten czy tamten odpalony ok ,ale jak mi piszą na seyu to nie ogarne,bo gram jednocześnie i jak mnie zabija sprawdzam forum,a oni w tym czasie mi na seyu piszą że ten i tamten odpalony,,najgorsze jest to że tyle zamieszania robia,że musiałbym cały czas na speccie siedzieć,a ja gram duzo i nie ogarne tak fok siup,ogarniam i dobrze mi idzie,a oni gadaja zę sie opierdzielam,moja wina że mam staty 20 do 1  i że nie możecie mnie zabić? to jak mam w tym czasie zobaczyć jak gram? postaw się jaro na moim miejscu ;/ daje z siebie naprawde wszystko,poswiecam czas i sledze,ale nie jestem jakiś speed adminem że już wiem wszystko i od razu ,za dużo na głowie tego

HAHAAH ty jesteś Gibek jednak śmieszny. Czy ty robisz sobie jaja człowieki. Zaniedbujesz obowiązki admina. Masz na wszystko wyjebane. Niestety nie mam dowodów na potwierdzenie tego, ale z powinieneś mi przyznać, że masz na to wyjebane.

Zauważyłem to wczoraj - Na serwerze grał Janusz z Sosnowca, na początku nie podejrzewałem u niego wh, ale jak zaczął zabijać hedami z awp przez ściany kilka rund pod rząd, to spotrzegłem u niego czity (WH). Zacząłem pisać na u@ kochanemu adminowui Gibkowi. Napisałem raz - nic, drugi raz - nic. Zacząłem spamować, miał nadal wywalone na to co należy do jego obowiązków. Gibek poprostu woli sobie skillować z AWP zamiast wykonywać zadania.

Niestety admin nie spełnia tego czym się chwalił w podaniu.

Tu cześć rozmowy z adminem Sebu

file:///C:/Documents%20and%20Settings/Admin/Pulpit/rozmowa%20sebu.JPG

(nie ogarnąłem, jak zrobić to jako link, więc trzeba skopiować i wpisać)

Wracająć dziś była podobna sytuacja jak z Januszem, gracz PIK i cie nie ma grał na ewidentnym WH I AIM. Wszyscy pisali mu na u@, spamowali na czacie, mówili do mikrofonu o tym.

Gibek nic, wolał sobie przyskilować z awp.

Zapraszam do wypowiedzi innych graczy serwera.

No własnie nikt nie napisał na U@,wojciu pisałeś mi na seyu za co powinienem cię ukarać ! a tego nie zrobiłem ! w tym momencie sam siebie wkopałeś ;D zastanów sie co piszesz

Gibek , widzę że się starasz ale musisz jeszcze ogarnąć ich. Tych wszystkich co tak "nie ogarniają" musisz być wzorem dla nich. Nawet jak ktoś Ci na Sayu napisze sprawdź go.

• Like 1

Nawet jeżeli grasz to przenieś siebie na specta. Pokaż graczą , że potrafisz być tym adminem. Sprawdzaj każdego , kogo Ci napiszą nawet na Sayu. Pozdro , 3maj się.

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyczerpany temat;-)

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.