Jump to content
Real Photos 2023 ×
Neme

P0dank0 Neme

Recommended Posts

(konto na podanie.?) nieee, chce spróbować moze sie uda. (wszystko nadrobie)

Imie; Thejwid xd
NickNeme
Przeszedles mutacje głosu ? ; Oczywiscie,
Doświadczenie w byciu adminek (1-10)Pierwszy raz adminem byłem już 4 lata temu na tym samym modzie, czyli JailBreak. Sieć to Cs-Wysy***ko, żeby nie było reklamy. Później byłem sporo czasu adminem na różnych sieciach i różnych serwerach (Only DD2, COD Mod, PaintBall, etc.). Później byłem nawet opiekunem, wtedy, jednego z lepiej prosperujących serwerów JailBreak. (9)
Steam / NonSteam: NS  / zakupie.
Co wprowadzisz na serwer jako admin? ; Chce sprobowac, trudno mi to opisac.
Dlaczego TyMyślę, że mógłbym pomóc trochę , gdyż najczęściej jest tylko jeden admin, a wiadomo, że jednemu adminowi ciężko ogarnąć ten cały chaos przy 22 osobach. Jestem sumienny i bezkonfliktowy. Staram się też być bezstronny. Często wchodzę do CT i prowadzę w miarę kreatywnie, aby nie było nudno. Prowadzę różne zabawy, wdrażam różne pomysły, które graczom się podobają. Czasami łatwo mnie zdenerwować, ale panuję nad tym. 

Ile grasz na serwie: tydzien

Niestety składki nie mam jak oplacac poniewaz mam 1 rodzica , a hajsu brak + brak alimentow bardzo przepraszam + brak steama 

• Steam: nie posiadam.
  • GG: 50601165
  • PW. Forum

Jakieś żarty czy co ? Człowieku:

Brak Steam / Napisałeś że kupisz i będzie tak jak z jednym z adminów który do tej pory nie kupił.

Masz 7 postów. 

Piszesz że często jesteś w CT z tego co pamiętam to ani razu cię w CT nie widziałem.

Bardzo mocne NIE.

Czytałeś w ogóle zasady/obowiązki/wymagania na admina ?? . 

Sorka że tak hejtuję ale jak widze takie podanko gdzie 2/3 jest na NIE to po co w ogóle pisać podanie i zaśmiecać dział.

Jakieś żarty czy co ? Człowieku:

Brak Steam / Napisałeś że kupisz i będzie tak jak z jednym z adminów który do tej pory nie kupił.

Masz 7 postów. 

Piszesz że często jesteś w CT z tego co pamiętam to ani razu cię w CT nie widziałem.

Bardzo mocne NIE.

Czytałeś w ogóle zasady/obowiązki/wymagania na admina ?? . 

Sorka że tak hejtuję ale jak widze takie podanko gdzie 2/3 jest na NIE to po co w ogóle pisać podanie i zaśmiecać dział.

• Deserved

<strong class='bbc'>Wiadomość wygenerowana automatycznie.</strong><br />Ten temat został zamknięty przez Moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Na prośbę autora.<br /><br />Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.<br /><br /><br />Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.