Neme Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 (konto na podanie.?) nieee, chce spróbować moze sie uda. (wszystko nadrobie)Wiek: 16 lat. Imie; Thejwid xdNick: NemePrzeszedles mutacje głosu ? ; Oczywiscie,Doświadczenie w byciu adminek (1-10): Pierwszy raz adminem byłem już 4 lata temu na tym samym modzie, czyli JailBreak. Sieć to Cs-Wysy***ko, żeby nie było reklamy. Później byłem sporo czasu adminem na różnych sieciach i różnych serwerach (Only DD2, COD Mod, PaintBall, etc.). Później byłem nawet opiekunem, wtedy, jednego z lepiej prosperujących serwerów JailBreak. (9)Steam / NonSteam: NS / zakupie.Co wprowadzisz na serwer jako admin? ; Chce sprobowac, trudno mi to opisac.Dlaczego Ty: Myślę, że mógłbym pomóc trochę , gdyż najczęściej jest tylko jeden admin, a wiadomo, że jednemu adminowi ciężko ogarnąć ten cały chaos przy 22 osobach. Jestem sumienny i bezkonfliktowy. Staram się też być bezstronny. Często wchodzę do CT i prowadzę w miarę kreatywnie, aby nie było nudno. Prowadzę różne zabawy, wdrażam różne pomysły, które graczom się podobają. Czasami łatwo mnie zdenerwować, ale panuję nad tym. Ile grasz na serwie: tydzienNiestety składki nie mam jak oplacac poniewaz mam 1 rodzica , a hajsu brak + brak alimentow bardzo przepraszam + brak steama Steam: nie posiadam. GG: 50601165 PW. Forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
RecCak Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Jestem na Nie. Konto pod podanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veq Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Jestem na nie powody podane powyzej:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neme Posted January 20, 2015 Author Share Posted January 20, 2015 ^^ Wszystko nadrobie prosze o szanse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Neme ale to tak nie działa :) posiedź z nami tydzień i wtedy spróboj, póki co nikt Ci nieda TAK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Jestem na Nie. Konto pod podanie. Nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Jakieś żarty czy co ? Człowieku: Brak Steam / Napisałeś że kupisz i będzie tak jak z jednym z adminów który do tej pory nie kupił. Masz 7 postów. Piszesz że często jesteś w CT z tego co pamiętam to ani razu cię w CT nie widziałem. Bardzo mocne NIE. Czytałeś w ogóle zasady/obowiązki/wymagania na admina ?? . Sorka że tak hejtuję ale jak widze takie podanko gdzie 2/3 jest na NIE to po co w ogóle pisać podanie i zaśmiecać dział. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 20, 2015 User Share Posted January 20, 2015 Jakieś żarty czy co ? Człowieku: Brak Steam / Napisałeś że kupisz i będzie tak jak z jednym z adminów który do tej pory nie kupił. Masz 7 postów. Piszesz że często jesteś w CT z tego co pamiętam to ani razu cię w CT nie widziałem. Bardzo mocne NIE. Czytałeś w ogóle zasady/obowiązki/wymagania na admina ?? . Sorka że tak hejtuję ale jak widze takie podanko gdzie 2/3 jest na NIE to po co w ogóle pisać podanie i zaśmiecać dział. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Steam to podstawa ! NIE !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 brak steam = podanie odrzucone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Nie ma nad czym się zastanawiać. Nikt Cie tutaj nie zna, a Ty chcesz już rządzić na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neme Posted January 20, 2015 Author Share Posted January 20, 2015 Prosze zamknac nastepnym razem sprobuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 20, 2015 User Share Posted January 20, 2015 Ależ pamiętaj, że Steam Obowiązkowy :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neme Posted January 20, 2015 Author Share Posted January 20, 2015 Juz zakupilem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted January 20, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted January 20, 2015 <strong class='bbc'>Wiadomość wygenerowana automatycznie.</strong><br />Ten temat został zamknięty przez Moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Na prośbę autora.<br /><br />Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.<br /><br /><br />Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts