Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: rGL

Nick oskarżonego: TyranGames

SID/IP oskarżonego: 

Mapa/Godzina zdarzenia: 2019-06-24 18:50:02 inferno

Opis sytuacji: Na mapie inferno, tyrangames po stronie ct rushował co runde apartamenty, nic do tego nie mam, ale zaczał grozic graczom tam stojacym, przy czasie np. 1:30, ze bedzie wywalał z serwera za kampienie "nie kampić bo wyjebe". Gdy znalazlem sie z nim w druzynie, zaczalem z nim dyskusje, ze raszując powinien liczyc sie z tym, ze ktos, nawet nie w polowie rundy bedzie tam stal i czekal, co wg mnie jest rzecza normalna dla ogarnietego gracza a co nie zaburza dynamiki rozgrywki. I oczywiscie z jego strony, jako ze jest adminem i ma "wladze" zaczelo sie gadanie ze dostane perma zaraz, za prowokacje, gdzie ani razu go nie wyzwalem, nic ofensywnego, tylko zwrocilem uwage, zeby nie grozil innym banami, gdzie gracze nie kampili w owym przypadku. dostalem bana chyba na 3 dni za to. Jest to niepierwszy raz, gdy owy admin banuje mnie z byle powodu, tym razem jest to prowokacja. Demka jeszcze nie ma, ale jak sie pojawi to napisze dokladniej co i jak.  I rozumiem ze jest to serwer ffa i zwrocenie uwagi graczom, zeby nie kampili jest dobra opcja, ale nie rozumiem tego, ze za normalna dyskusje z adminem jest sie banowanym. Pozdro

Dowody: 

Opublikowano (edytowane)

Gadasz ciągle z uwagami skierowanymi w Moją* stronę gdzie ja już nic sie do ciebie nie odzywałem ale dalej drążyłeś temat więc dostałeś bana na 6h. @ Ecco1988

Edytowane przez tyrangames
Opublikowano
8 minut temu, tyrangames napisał:

Gadasz ciągle z uwagami skierowanymi w twoją stronę gdzie ja już nic sie do ciebie nie odzywałem ale dalej drążyłeś temat więc dostałeś bana na 6h. @ Ecco1988

Gadałem ciagle, bo grozenie komus permem za rozmowe jest dla mnie irytujace. A z tego co pamietam, to tez od ciebie dostalem bana za "nie wykonywanie celow mapy" na tydzien, gdzie taryfikator nie na tyle wskazuje, dlatego tez pisze skarge.

edit: z tego co widze dostalem  bana na 2 dni i 12 h, nie 6h. I chcialbym wiedziec, w ktorym z moich zdaniem cie prowokowalem, grozilem czy obrazalem?

Opublikowano

Cześć @ bhopsonwyjaśniłem sprawę z @ tyrangames i wygląda następująco, Mój admin wyjaśnił mi całe zajście i oczywiście niedopuszczalne jest grożenie banem/mutem itd więc na spokojnie wyjaśniłem adminowi jak ma wyglądać praca admina na serwerze FFA oraz zweryfikowaliśmy taryfikator banów itd , ale znam Ciebie i wiem że też ma za uszami ponieważ ze mną też kiedyś wchodziłeś w rozmowę niepotrzebną.Następnym razem @ bhopson sprawę kieruj bezpośrednio do mnie.

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.