Czekoladowa Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Banlieue 13, 2 lata później. Rząd się zmienił, ale nic poza tym... Mury stały się coraz wyższe, coraz grubsze i coraz ich więcej - teraz otaczają wszystkie getta gdzie gangi powiększyły jeszcze ich wpływy i profity. Wszystko się kręci wokół pięciu okolic podzielonych ze względu na pochodzenie. Każda z nich kierowana przez bezwzględnego szefa gangu. Zmotywowane jak nigdy dotąd, służby wywiadu dokładają iskry do ognia. Damien, policjant i ekspert sztuk walki, oraz Leito, znający przedmieścia jak własną kieszeń tworzą znów zespół. Ich zadanie: ocalić przedmieścia przed chaosem. Ich program : zacięte walki i pościgi, które wystawiają na próbę prawa grawitacji... POLECAM!!! <3 Źródł. Zalukaj.tv 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOLES_GIT Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Jeden z moich ulubionych, już chyba z 5x go widziałem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czekoladowa Posted January 20, 2015 Author Share Posted January 20, 2015 Jeden z moich ulubionych, już chyba z 5x go widziałem :) Obejrz 6 raz. :D Albo "Jestem numerem cztery". ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagi Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Bardzo dobry film. Polecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNiC Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Polecam super film :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 20, 2015 User Share Posted January 20, 2015 To jest jednym słowem "Zajebisty Film" Moim zdaniem, to jest człowiek, którego nikt nie bobije :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Film kozacki mogę oglądać go ciąg;e łap like ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted January 21, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted January 21, 2015 Super film. Polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts