Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chuyjowy serwer dajcie mi bana

, dodajcie mlynka jezeli chcecie zeby serwqer nie padl 

serwer byl fajny,ale teraz jest rozjebany zajebal mi 15 dni zycia mam nadzieje ze dostane perma :) 

ludzie na tym serwerze to jest hit administracja wykurwione totalnie tylko zbiera siano wyjatkiem jest skroot 

DAJCIE MI BANA PLS

JEDYNYM  DOBRYM PROWADZACYM NA TYM SERWERZE PRZEZ  4 LATA BYŁ GERBER  

serwer to x-d; psy  dajace kd/wg na zabawia zamiast pojsc na jebane  dm, konfidenci  tryharudjacy do zyczenia, zjeby bez mutacji, bugi, p2w   

POZDRAWIAM FAJNYCH GRACZY TYPU SKROOT, MRUCIM, WOLOS, MLYNEK, GERBER, BARTEK,STARY SZTANGABICEPS, CHIVA, CZERWO, SUO, LIMONGA, MSTAR, KISSY I RESZTA KTOREJ NIE PAMIETAM

ZJEBY NA SERWERZE = SZMACISKO, MRUCIM, NOWY SZTANGA, wszystkie rozjebane twojstary, kissy, gerber i 90% rozjebancow  

NIE CHCE MI SIE WIECEJ PISAC

Pozdrawiam wszystkich cieplutko licze na pozytywne rozpatrzenie sprawy i danie mi permabana :) 

TLDR; SERWER JEST IMO ROZJEBANY zmarnowalem zycie  DAJCIE MI BANA SIEMANO

KEEP IT BUMPED, WTS YEEZY ANTILA EU36 1500allin, wts seoul eu42 retail //// steam pw 

PFA

KUPIE KONTO EUW LIGA 30 LVL CZYSTE

3738fe71-42e6-4475-9c6b-1b2d63e45748-profile_image-70x70.jpg

Opublikowano

Siema gostek kozak jestes mam nadzieje ze pozytywnie rozpatrza  bojestes mily i wogule dfajyn ;) 

Opublikowano

Nie rozumiem tego tematu, bo twoja składnia zdań to istne dno. Robisz Spam, nieprawidłowa nazwa tematu, ciągłe wulgaryzmy. Nie będę ciebie nawet upominać, bo nie ma to najmniejszego sensu. Warn dla ciebie, a temat kosz.

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

kosz.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.