Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
Zwierzeek1337

Podanie 1337

Recommended Posts

Nick: 1337
Imię: Adrian
Staż na serwerze: Od wczoraj, godziny popołudniowej
Doświadczenie: 6 lat
Znajomość AMX [0/8]:6/8
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak, byłem adminem na wielu serwerach, z tych większych był to Bermud i Puchatek
Dlaczego Ty?: Dobre pytanie, nad którym się należy zastanowić. Gram dopiero od wczoraj, co teoretycznie mnie wyklucza, lecz to co się dzieje na serwerze jest jedną wielką masakrą. Jedynym ogarniętym gościem na serwerze jest Różyk, ale nie ma on admina i nie może zapanować nad istniejąca sytuacją. W ciągu mojej aktywnej gry od wczoraj, zdarzyło sie wiele przypadków które wywołują u ludzi negatywne emocje, podburzają ich. Co może pomyśleć nowy gracz , kiedy 10 letnie dziecko mówi mu (tutaj zacytuję) "Jebie ci matke ty głupi pedale". Przecież to jest paranoja co sie odbywa na tym serwerze, sytuacja z przed chwili - były 3 osoby w CT. Żadna nie posiadała mutacji, 2 osoby nie posiadały mikrofonu i leciały FK za każdym możliwym razem. Przechodząc do sedna sprawy - chcę być adminem żeby zapanować nad tym chaosem który stwarza się podczas nieobecności osoby z "władzą"
Posiadasz mikrofon?: Oczywiście
Kontakt: Steam/GG/Skype
STEAM:  http://steamcommunity.com/id/zwierzuu25
Akceptujesz regulamin admina?: Oczywiście
Akceptujesz regulamin serwera?: Oczywiście

Chciałbym dodać, że nie należy mnie skreślać wyłącznie po tym że gram od wczoraj. Każdy człowiek o zdrowym zmyśle może zauważyć co sie wyprawia na serwerze. Pozdrawiam

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Kandydat 'zrezygnował'...

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.