Zwierzeek1337 Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Nick: 1337Imię: AdrianWiek: 15(16 wiosen w kwietniu pyknie)Staż na serwerze: Od wczoraj, godziny popołudniowejDoświadczenie: 6 latZnajomość AMX [0/8]:6/8Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak, byłem adminem na wielu serwerach, z tych większych był to Bermud i PuchatekDlaczego Ty?: Dobre pytanie, nad którym się należy zastanowić. Gram dopiero od wczoraj, co teoretycznie mnie wyklucza, lecz to co się dzieje na serwerze jest jedną wielką masakrą. Jedynym ogarniętym gościem na serwerze jest Różyk, ale nie ma on admina i nie może zapanować nad istniejąca sytuacją. W ciągu mojej aktywnej gry od wczoraj, zdarzyło sie wiele przypadków które wywołują u ludzi negatywne emocje, podburzają ich. Co może pomyśleć nowy gracz , kiedy 10 letnie dziecko mówi mu (tutaj zacytuję) "Jebie ci matke ty głupi pedale". Przecież to jest paranoja co sie odbywa na tym serwerze, sytuacja z przed chwili - były 3 osoby w CT. Żadna nie posiadała mutacji, 2 osoby nie posiadały mikrofonu i leciały FK za każdym możliwym razem. Przechodząc do sedna sprawy - chcę być adminem żeby zapanować nad tym chaosem który stwarza się podczas nieobecności osoby z "władzą"Posiadasz mikrofon?: OczywiścieKontakt: Steam/GG/SkypeSTEAM: http://steamcommunity.com/id/zwierzuu25Akceptujesz regulamin admina?: OczywiścieAkceptujesz regulamin serwera?: Oczywiście Chciałbym dodać, że nie należy mnie skreślać wyłącznie po tym że gram od wczoraj. Każdy człowiek o zdrowym zmyśle może zauważyć co sie wyprawia na serwerze. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 20, 2015 User Share Posted January 20, 2015 Netural. +Jest Ogarnięty. +Mutacja Jest. +Steam. -Wymagania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Nie rób sobie jaj. Masz 1 post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Konto dla podania. NIE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 NIE !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwierzeek1337 Posted January 20, 2015 Author Share Posted January 20, 2015 Jak zaznaczyłem wyżej, gram od wczoraj na tej serwerowni. Jak mógłbym mieć więcej niż jeden post? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Ale złóż podanie jak poznasz serwer , ludzi. A nie , że od razu chcesz być adminem .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwierzeek1337 Posted January 20, 2015 Author Share Posted January 20, 2015 To w takim razie niech ktoś zapanuje nad hordą 10 latków którzy nawet nie znają zasad serwera. Rozumiem że nie spełniam wymagań, nikt od razu nie rozkazuje mnie przyjąć, tylko rozpatrzeć podanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Daj spokój z takimi wymaganiami to możesz post napisać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwierzeek1337 Posted January 20, 2015 Author Share Posted January 20, 2015 Okej,rozumiem. Spróbuje następnym razem kiedy już będe wszystkie spełniać. Yo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Kandydat 'zrezygnował'... Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts