Jump to content
Sebu3

Poznaj Jaro!:D

Recommended Posts

Sebu

Jaro! :D

Witam, czy mógłbym przeprowadzić z Tobą krótki wywiad?

Oczywiście.

Czy mógłbyś się przedstawić i napisać coś o sobie?

Mam na imię Jarek , mieszkam na dolnym śląsku w Legnicy.Mam 15 lat, interesuje się głównie piłką nożną. Gram w Legnickim MKS'ie.

Jeżeli mówimy o piłce, jaki jest twój ulubiony klub, dlaczego, czy szanujesz jego rywala?

Ulubiony klub to Real Madryt. Czy szanuje Barcelone ? Hmm.. Nie wiem jak to określić. Nie lubię ich za bardzo lecz nie wyzywam. Real uwielbiam od dzieciństwa , głownie dlatego , że grają tam tacy piłkarze jak CR7 , Sergio Ramos , była legenda Figo.Także ten na którym się wzorowałem czyli Iker Casillas.

Jaki chcesz osiągnąć cel?

Moim celem jest przynajmniej zagrać w jakimś klubie z Ekstraklasy , to by było coś wspaniałego. Ale jeśli już jakiś zagraniczny klub był by zainteresowany to czemu nie ?

Jaka jest Twoja ulubiona sieć serwerów - Counter strike?

Jak to jaka, Katujemy :D

Co chciałbyś zmienić na Katujemy.eu?

Hmm .. Moim zdaniem wszystko jest dobrze na sieci. Lecz ostatnio mala aktywność redaktorów. Aby ludzie częściej wstawiali Screeny :D

Od kiedy grasz w Cs'a?

Około 3 lat będzie.  Wcześniej interesowałem się bardziej Fifą ale przeszedłem na strzelanki.

Masz może swoją drugą połówkę?

Jeszcze nie. Skupiam się bardziej na piłce niż na szukaniu "drugiej połówki"

Jak rozpoczęła się Twoja przygoda z piłką i co w niej ,,kochasz"?

Moja przygoda zaczęła się od zawodów między szkolnych. Trener Miedzi zainteresował się mną. Kocham ? Wszystko.Poobdzierane kolana , mecze.Szczególnie to wyzywanie

sędziów :P

Jaki jest Twój ulubiony gatunek muzyki?

Jasne , że Rap

Masz jakieś zwierzątko domowe?

Nie. Nie lubie za bardzo zwierząt. Nie miał bym nawet czasu zajmować się jakimś zwierzęciem. Wychodze o 7 wracam najczęściej o 17.00 i potem treningi. Rodziców także prawie nie ma w domu.

Jaki samochód chciałbyś mieć?

Porshe

Powoli zbliżamy się do końca, co myślisz o ,,cheaterach"?

Zwykłe dzieciaki , nie potrafią grać normalnie, to używają wspomagaczy.

Czy chciałbyś kogoś pozdrowić? Pochwalić?

Pozdrawiam calą sieć Katujemy.eu , pochwalić ? Mogę pochwalić Benka który ma dobry refleks , pierwszy do Screenów

Kilka słów na koniec?

Siemaa , pozdrawiam Katów.

Jaro dziękuję, że mogłem z Tobą przeprowadzić wywiad. Życzę Ci wszystkiego dobrego.

Również pozdrawiam wszystkich użytkowników forum Katujemy.

Do zobaczenia na serwerze! :yo:

• Like 8

Pytania dość w nieładzie.. jeżeli rozmawiasz o życiu prywatnym, zadaj wszystkie pytania, które masz odnośnie tego przygotowane, następnie dopiero przejdź do pytań związanych z CS'em oraz siecią. 

Pojawiły się bardziej rozbudowane pytania w niektórych momentach, co jest przeze mnie w tej chwili docenione i leci za to LIKE.

50% dobrego wywiadu, to odpowiednio z formułowane pytania przez Redaktora, a druga część to wypowiedzi odpowiadającego. ;)

Jest dobrze, ale liczę, że będzie lepiej oraz pojawi się więcej pytań. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.