Sebu3 Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Mineła godzina 19. Chorzy na autyzm i z zespołem Downa oswajają „normalnych”. Grają w teatrze. „Teatr 21” w Warszawie składa się z 14 aktorów – to osoby chore na autyzm i z zespołem Downa. Z myślą o nich powstał projekt ,,O!SWÓJ" który zatwierdza ich występowanie na scenie. Przez ludzi znany jako (Maciek z Klanu): Zrobiliśmy to aby oswoić ludzi pełnosprawnych, aby nie śmiali się z nas i nie bali. Jest mi miło gdy ktoś mi powie ,,dzień dobry", i szanuję takiego człowieka za odwagę. Teatr występuje w Warszawie. Ja bardzo ich szanuję, i zawsze mi takich żal, co by było gdybyś my tacy byli? Uważam, że pełnosprawni ludzie powinni im pomagać i pocieszać! Bo przecież, nasze przyszłe dzieci, też mogą zachorować. Dla TVN FAKTY mówił Sebu. Będę robił coś ciekawszego, to poprostu rozpowszechniłem i pourozmaicałem, chcę aby ludzie zmienili się i pomagali takim ludzią, jest to bardzo szlachetne, ja się bardzo ciesze nawet gdy podniosę pani 10groszy które jej upadło. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Wybacz, ale nic z tego nie rozumiem. Oprócz tego, że tekst poświęcony ludziom chorującym na autyzm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.N Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Rozumiem że warto jest pomagać innym ludziom, chorym na autyzm czy też mającym inne problemy.... Ale tutaj jest to napisane bardzo.... chaotycznie :# Teatr, pani z 10 groszówką, ziomek Co to jest? :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 19, 2015 Author Share Posted January 19, 2015 Jutro napisze cos ciekawego z cs' a albo sportow itp. Mam na jutro 3 wywiady 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLiNiC Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 20, 2015 User Share Posted January 20, 2015 Szczerze ? Nic nie zrozumiałem z tego co jest napisane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted January 20, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted January 20, 2015 Zero spójności. Nic nie pasuje do siebie, wygląda tak jakbyś to zrobił w minutę. Słabo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Nic z tego prawie nie rozumiem ? O co chodzi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czekoladowa Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 (edited) Tekst do dopracowania, wiele błędów stylistycznych, składnia zdania nie daje w wielu miejscach nic do zrozumienia. Popracuj trochę nad tym. Dodatkowa uwaga, za nim coś dodasz, przeczytaj to kilkanaście razy i sprawdź, czy według Ciebie ma sens. Ewentualnie wyślij do kogoś kto może Ci to obiektywnie ocenić. Pracuj dalej. ;) #Edit. Do zamknięcia! Edited January 28, 2015 by Czekoladowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Dziękujemy. Temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts