Jump to content
Real Photos 2023 ×
Sebu3

Warto być uprzejmym!

Recommended Posts

Mineła godzina 19. Chorzy na autyzm i z zespołem Downa oswajają „normalnych”. Grają w teatrze.

„Teatr 21” w Warszawie składa się z 14 aktorów – to osoby chore na autyzm i z zespołem Downa. 

Z myślą o nich powstał projekt ,,O!SWÓJ" który zatwierdza ich występowanie na scenie.

Przez ludzi znany jako (Maciek z Klanu): Zrobiliśmy to aby oswoić ludzi pełnosprawnych, aby nie śmiali się z nas i nie bali. Jest mi miło gdy ktoś mi powie ,,dzień dobry", i szanuję takiego człowieka za odwagę.

Teatr występuje w Warszawie.

Ja bardzo ich szanuję, i zawsze mi takich żal, co  by było gdybyś my tacy byli?

Uważam, że pełnosprawni ludzie powinni im pomagać i pocieszać!

Bo przecież, nasze przyszłe dzieci, też mogą zachorować.

Dla TVN FAKTY mówił Sebu.

Będę robił coś ciekawszego, to poprostu rozpowszechniłem i pourozmaicałem, chcę aby ludzie zmienili się i pomagali takim ludzią, jest to bardzo szlachetne, ja się bardzo ciesze nawet gdy podniosę pani 10groszy które jej upadło.

• Like 1

Rozumiem że warto jest pomagać innym ludziom, chorym na autyzm czy też mającym inne problemy.... Ale tutaj jest to napisane bardzo.... chaotycznie :# 

Teatr, pani z 10 groszówką, ziomek Co to jest? :o

Tekst do dopracowania, wiele błędów stylistycznych, składnia zdania nie daje w wielu miejscach nic do zrozumienia. Popracuj trochę nad tym.

Dodatkowa uwaga, za nim coś dodasz, przeczytaj to kilkanaście razy i sprawdź, czy według Ciebie ma sens. Ewentualnie wyślij do kogoś kto może Ci to obiektywnie ocenić.

Pracuj dalej. ;)

#Edit.

Do zamknięcia!

Edited by Czekoladowa

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.