Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: >>>DozeN<<<

Nick admina banującego: McGajmer

Data/Mapa: 31.05.2019r /only cache mirage

SteamID: STEAM_1:1:111304327

Serwer (mod):  145.239.16.89:27015                             

Opis sytuacji: Wchodze do gry i nagle bann... nie wiem o co chodzi dalem wczesniej bratu kompa do gry ale na innym koncie (patrze bann za wh a mam 2500h na serwerze i jestem lubiany wsord innych graczy na serwerze) w dodatku sluchalem hamskich dogryzek ze strony admina (sa u mnie pod profilem steam nawet) oraz wysmianie z powodu nie dostania vipa z powodu bana a bylem top 1 na serwerze daleko uciekajac od miejsca drugiego. odnosnie admina okolo 60% sie na niego skarazy zachowuje sie arogancko i nie milo w dodatku nie ma mutacji wiec nie rozumiem jakim prawem w ogole dostal admina.

Wycinek z konsoli: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://katujemy.eu aby poznać szczegóły.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

dozen dostał bana za Duplicate account bo grał na innym koncie ( dozen z meina :P ) i dostał bana za Wallhack i Trigerbota  i wbił na konto Dozen od razu po banie i dostał bana przez console za Duplicate account i tyle do wyjaśnienia. Bana sie pisze max do 48h.  

edit: nie dałeś bratu kompa mam ss jak pisałeś ze na innym koncie będziesz cheatował i nawet gadałeś tam i był twój głos więc nie kłam. 

Cały czas się czepiasz mojej mutacji to już nudne trochę 

Przechwytywanie12.PNG

Przechwytywanie1.PNG

Edytowane przez McGajmer
  • Haha 2
  • Premium
Opublikowano

Sam się przyznawałeś do tego, że leciałaś na cheatach. Dowidzenia. 

• Premium
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.