Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
never

Konkretne fury

Recommended Posts

Witam, w tym temacie można wrzucać auta, które bardzo nam się spodobały

nie bacząc na cenę, silnik, kraj pochodzenia czy wygląd

maja tu lądować kozak furencje :D

1. To może ja zacznę, czymś co was zaskoczy ;)

16 Vampir, Golfik 2 z silnikiem 1000KM

Temat szeroki jak rzeka, fajniejszy by był jaka był Twoja pierwsza fura, ale wtedy połowa serwera by się nie odzywała, bo ma 10-17 lat, a druga połowa zaczęła by fantazjować np. "moim pierwszym autem było BMW I8."

• Like 1

Temat szeroki jak rzeka, fajniejszy by był jaka był Twoja pierwsza fura, ale wtedy połowa serwera by się nie odzywała, bo ma 10-17 lat, a druga połowa zaczęła by fantazjować np. "moim pierwszym autem było BMW I8."

No dokładnie, nie zawsze uzyskalibyśmy prawdziwą odpowiedz :/ Swoją drogą co z tym Twoim autem?

Polecam obejrzeć to:

i to: 

https://www.youtube.com/watch?v=TdYEpyJ0_z8

Mazda RX8 marzę o takiej ;)

Silnik Vankla, mimo swojej wręcz zaje**stej elastyczności to nie odważyłbym się na zakup tego samochodu z taką jednostką. Samochód gorzej niż skarbonka, to studnia bez dna.

Silnik Vankla nie mam odwagi nawet spojrzeć na auta z tym silnikiem.

@Asieres nie kupiłem tego w Czechach.Szpachla nawet na dachu ;(...Kupiłem w Polsce 2014r miał przejechane 3700km teraz juz 4200;)...Niestety najuboższa wersja z tyłu nawet szyby na korbki...kolor ma fajny czarny...Ale trafiła się poleasingowa w dobrej kasie więc wyposażenie musiałem odpuścić....Silnik fajnie się zbiera spalanie mam 7,5 w mieście bagażnik pojemny...sylwetka auta w tym kolorze bardzo mi się podoba, kupię tylko jej jakieś fajne felgi 17, bo teraz ma zimowe 15 na kolpaku...

Silnik Vankla nie mam odwagi nawet spojrzeć na auta z tym silnikiem.

@Asieres nie kupiłem tego w Czechach.Szpachla nawet na dachu ;(...Kupiłem w Polsce 2014r miał przejechane 3700km teraz juz 4200;)...Niestety najuboższa wersja z tyłu nawet szyby na korbki...kolor ma fajny czarny...Ale trafiła się poleasingowa w dobrej kasie więc wyposażenie musiałem odpuścić....Silnik fajnie się zbiera spalanie mam 7,5 w mieście bagażnik pojemny...sylwetka auta w tym kolorze bardzo mi się podoba, kupię tylko jej jakieś fajne felgi 17, bo teraz ma zimowe 15 na kolpaku...

No dokładnie, zwłaszcza że samochodu nie kupuje sie na całe życie :D zawsze można go wymienić na inny :D

• 1 month later...

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Zamek

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.