never Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Witam, w tym temacie można wrzucać auta, które bardzo nam się spodobały nie bacząc na cenę, silnik, kraj pochodzenia czy wygląd maja tu lądować kozak furencje :D 1. To może ja zacznę, czymś co was zaskoczy ;) 16 Vampir, Golfik 2 z silnikiem 1000KM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neme Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Ferrari <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLiNiC Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Temat szeroki jak rzeka, fajniejszy by był jaka był Twoja pierwsza fura, ale wtedy połowa serwera by się nie odzywała, bo ma 10-17 lat, a druga połowa zaczęła by fantazjować np. "moim pierwszym autem było BMW I8." 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asieres Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Temat szeroki jak rzeka, fajniejszy by był jaka był Twoja pierwsza fura, ale wtedy połowa serwera by się nie odzywała, bo ma 10-17 lat, a druga połowa zaczęła by fantazjować np. "moim pierwszym autem było BMW I8." No dokładnie, nie zawsze uzyskalibyśmy prawdziwą odpowiedz :/ Swoją drogą co z tym Twoim autem? Polecam obejrzeć to: i to: https://www.youtube.com/watch?v=TdYEpyJ0_z8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Mazda RX8 marzę o takiej ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asieres Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Mazda RX8 marzę o takiej ;) Silnik Vankla, mimo swojej wręcz zaje**stej elastyczności to nie odważyłbym się na zakup tego samochodu z taką jednostką. Samochód gorzej niż skarbonka, to studnia bez dna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLiNiC Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Silnik Vankla nie mam odwagi nawet spojrzeć na auta z tym silnikiem. @Asieres nie kupiłem tego w Czechach.Szpachla nawet na dachu ;(...Kupiłem w Polsce 2014r miał przejechane 3700km teraz juz 4200;)...Niestety najuboższa wersja z tyłu nawet szyby na korbki...kolor ma fajny czarny...Ale trafiła się poleasingowa w dobrej kasie więc wyposażenie musiałem odpuścić....Silnik fajnie się zbiera spalanie mam 7,5 w mieście bagażnik pojemny...sylwetka auta w tym kolorze bardzo mi się podoba, kupię tylko jej jakieś fajne felgi 17, bo teraz ma zimowe 15 na kolpaku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asieres Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Silnik Vankla nie mam odwagi nawet spojrzeć na auta z tym silnikiem. @Asieres nie kupiłem tego w Czechach.Szpachla nawet na dachu ;(...Kupiłem w Polsce 2014r miał przejechane 3700km teraz juz 4200;)...Niestety najuboższa wersja z tyłu nawet szyby na korbki...kolor ma fajny czarny...Ale trafiła się poleasingowa w dobrej kasie więc wyposażenie musiałem odpuścić....Silnik fajnie się zbiera spalanie mam 7,5 w mieście bagażnik pojemny...sylwetka auta w tym kolorze bardzo mi się podoba, kupię tylko jej jakieś fajne felgi 17, bo teraz ma zimowe 15 na kolpaku... No dokładnie, zwłaszcza że samochodu nie kupuje sie na całe życie :D zawsze można go wymienić na inny :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLiNiC Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Nie no to ma być auto na minimum 5-6 lat...ale do audi wchodzilem i full opcja, a tu widac budzetowe auto, ale przynajmniej nowe...Audi dziś idzie na allegro Link to comment Share on other sites More sharing options...
never Posted January 22, 2015 Author Share Posted January 22, 2015 patrzcie co znalazlem :D cieniasek z silnikiem 2.0 i napedem 4x4 :D http://www.adrenalinemotorsport.pl/gielda/o,cinquecento-4x4-20-150-km-turbo Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumbleBee Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 to jest moc :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
never Posted January 25, 2015 Author Share Posted January 25, 2015 ho ho zegar zamkniety na 4? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
co co ty ;D Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=KbAv0q4Zu74 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Zamek Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts