Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

wywiad3.png.063a2c5c12d5515aa2bb91ca7656db36.png

[R] - redaktor

[O] - odpowiadający

[R] - Cześć wszystkim! Dawno nie było wywiadu, co? No to teraz ładnie podziękujmy wszyscy @ xKarciaza to, że zgodziła się w nim wziąć udział!

Hejo! Co dobrego u Ciebie słychać?

[O] - Hejka! Wszystko ok, dokańczam ostatnie zadania na studia, a tak to odpoczywam. Ładna pogoda, to może na rower jeszcze dzisiaj pójdę.:default_smile:

[R] -  Dobry pomysł z tym rowerem, trzeba korzystać z pogody póki jest! Na początku wywiadu proszę Cię napisz Nam co nieco o sobie, jak się nazywasz, ile masz lat, gdzie mieszkasz i czym się zajmujesz.

[O] - Tak! Szczególnie, że nie było pogody przez cały maj. Haha, wstęp jak na spotkaniu AA. XD Tak więc, jestem Karolina i mam 21 lat. Mieszkam w mieście pierników. Na co dzień pracuję, obsługuję klientów, heh. Właśnie kończę studia.

[R] - Kończysz już studia? Wow, moglibyśmy się dowiedzieć na jaki kierunek się zdecydowałaś kilka lat temu i dlaczego akurat ten?

[O] - Kończę bezpieczeństwo wewnętrzne, ale nie polecam. Oprócz paru ciekawych przedmiotów była to strata czasu. A poszłam na ten kierunek, bo myślałam żeby iść do policji, ale raczej już nie pójdę.

[R] - Dlaczego uważasz, że już raczej nie pójdziesz? Czyżby studia całkowicie zmieniły u Ciebie obraz tego zawodu?

[O] - Na moich studiach jest sporo policjantów, oni sami odradzali mi, żeby w moim wieku iść do policji. Miałam też ostatnio zajęcia z samoobrony, które kompletnie mi się nie podobały. Stwierdziłam, że nie chcę czegoś takiego robić.

[R] - Rozumiem, czasem dobrze jest dostać cenne rady od starszych i doświadczonych osób, żeby zrozumieć, że nie jest się w odpowiednim miejscu. Masz już może jakieś plany co będziesz robić po zakończeniu studiów?

[O] - Idę na kolejne, haha. Tym razem magisterskie, marketing z PR. To jest raczej coś, co chciałabym robić w przyszłości. No i zamierzam jechać na Erasmusa.

[R] - O proszę, ambitna z Ciebie dziewczyna! Mam nadzieję, że ten kierunek okaże się strzałem w dziesiątkę! Mogłabyś jednak przedstawić króciutko ten kierunek Naszym czytelnikom?

[O] - Zajęcia są głównie poświęcone sprzedaży i dobrej organizacji pracy w dziale marketingu i PR. Dodatkowo są zajęcia o rozmowie i odpowiednim podejściu do klienta.

[R] - Odpowiednie podejście do klienta to coś, czego wielu sprzedawcom czy przedstawicielom handlowym brakuje. Ufam, że z Tobą będzie jednak inaczej i przyłożysz się do nauki, aby potem zyskiwać z pracy satysfakcję.

[O] - Myślę, że podejście mam dobre, bo już teraz klienci mnie chwalą, haha. Teraz w pracy nie zajmuje się głównie sprzedażą, ale dostałam wyróżnienie dla najlepszego sprzedawcy XDD.

[R] - No to widzisz, w takim razie nadajesz się na ten kierunek idealnie! Skoro już o tym wspomniałaś, zdradzisz Nam gdzie pracujesz i czym się w pracy zajmujesz?

[O] - Pracuję w przychodni i rejestruję ludzi do lekarza! XD I zwykle się mówi, że to właśnie rejestratorki są wredne, ale pacjenci jednak bywają gorsi. Mimo wszystko pracę bardzo lubię.

[R] - Dokładnie wiem o co Ci chodzi, czasem naprawdę jest z pacjentami ciężko... Ale cieszę się, że pracę lubisz! A co z wolnym czasem? Masz jakieś zajęcia, które wykonujesz, gdy masz wolną chwilę?

[O] - Tak. Chodzę na siłownię, wiesz, chudnę do Mielna XDDD. Doszkalam swój angielski i bardzo dużo czasu spędzam w łóżku przy Netflixie.

[R] - Ta, Mielno, coś wspaniałego. Dobrze, że mnie tam nie będzie :cryingg: Co do Netflixa, polecasz stamtąd jakieś dobre filmy albo seriale?

[O] - A szkoda! Oj, tyle ich jest, że trudno wybrać. Głównie seriale oglądam, ostatnio wyszedł nowy sezon Lucyfera! Zdecydowanie lepszy od poprzedniego. Graczom może się spodobać Kiss me first, a przyjemny klimat też miała Sabrina. Dużo tego jest.

[R] - Dzięki, na pewno przejrzę w wolnej chwili! Przejdźmy teraz do tematu gier, masz jakąś ulubioną albo taką, do której często wracasz? (Niekoniecznie musi to być gra komputerowa).

[O] - Raczej nie mam, bo mimo wszystko nie gram dużo. Wracam często do chińczyka, zawsze są emocje, haha. Wracam też co jakiś czas do cs'a, ale no.. nie jestem w tym dobra! XDDD

[R] - A kto w cs'ie jest dobry? Nie ma takich osób :cryingg: Skoro wspomniałaś o słynnej strzelance, jaką wersję tej gry preferujesz? 1.6, Global Offensive, czy może Source?

[O] - Ktoś by się znalazł.:default_wink: Grałam tylko w GO, więc odpowiedź będzie prosta. Nawet mnie nie kusiło, żeby zagrać w inne wersje.

[R] - Haha rozumiem. Przejdźmy teraz do trochę innego tematu jakim jest muzyka. Napisz Nam jaki jest Twój ulubiony gatunek muzyczny i jakie piosenki wolisz, polskie czy zagraniczne? 

[O] - Zdecydowanie rap i to polski. Nieraz włączę sobie też jakieś starsze, polskie zespoły typu Myslovitz.

[R] - Czy na ten moment masz jakąś ulubioną piosenkę? Jeśli tak, to jaką?

[O] - Tak. Sokół - Napad na Bankiet. Chociaż słucham jej dla Taco i Pro8l3mu, a samego Sokoła bym najchętniej wycięła, bo go nie lubię.. XD

[R] - Ahahaha rozumiem. Jeszcze jedno pytanie odnośnie muzyki, jest ona dla Ciebie w życiu ważna czy to jedynie taki "dodatek"?

[O] - Jest ważna. Jak gdzieś wychodzę, słucham cały czas. Jak w domu niczego nie oglądam to też w tle leci muzyka.

[R] - Oo, już myślałam, że jestem dziwna haha. Zmieniam znów temat, tatuaże, co o nich sądzisz? Masz jakiś lub chciałabyś mieć?

[O] - A gdzie tam, haha. Bardzo lubię, podoba mi się jak ktoś ma. Sama mam dwa. Uśmiechnięte słoneczko i węża, oba zrobiłam dopiero w tym roku. Zbierałam się 2 lata, żeby zrobić pierwszy tatuaż, a jak już zrobiłam to teraz bym co chwilę coś nowego robiła XD.

[R] - Czy te 2 tatuaże, które już zrobiłaś mają dla Ciebie jakąś wartość albo ważne znaczenie?

[O] - Nieee, podobały mi się, więc zrobiłam. Nie będę wymyślała do tego jakiś historii, bo uważam, że to nie jest potrzebne.

[R] - Padło słowo "historia", a więc spytam, jaki był Twój ulubiony przedmiot w szkole i dlaczego akurat ten?

[O] - Myślę, że angielski. Miałam świetną nauczycielkę i zawsze szybko lekcje mijały, chociaż bardzo dużo godzin z nią miałam.

[R] - Znajomość języka angielskiego w tych czasach jest chyba niezwykle ważna, jak uważasz?

[O] - Tak, sama żałuję, że na studiach tak zaniedbałam angielski. Żadnych zajęć z języka nie mieliśmy, sama też nic nie robiłam, a teraz słabo.. XD

[R] - Wróćmy jeszcze na chwilę do czasów dzieciństwa, kim chciałaś być w przyszłości, gdy byłaś małą dziewczynką?

[O] - HAHAHA, uwielbiam to pytanie, każdy wtedy się ze mnie śmieje. Byłam dzieckiem, które bardzo lubiło jeść w macu. I moim marzeniem było pracowanie tam.. XDDDDDDD

[R] - Ahahah, to bardzo nietypowy zawód jak na małe dziecko. A jak jest teraz? Jakie jest Twoje największe marzenie na tę chwilę?

[O] - Tak, jestem po humanie i jeszcze tam nie trafiłam, obym nigdy nie trafiła XD. Chciałabym iść w kierunku marketingu internetowego, ale jeszcze nic konkretnego.

[R] - Trzymam kciuki, żebyś tam nie trafiłaXD. A masz jakieś inne marzenie niezwiązane z pracą? Może jakaś podróż, spotkanie z jakąś osobą?

[O] - Póki co marzy mi się lecieć do Barcelony! Bardzo podoba mi się ich język i klimat, który tam panuje.

[R] - Hiszpania do bardzo ładny kraj, no i jest tam prawie cały rok ciepło! :cryingg: Opowiedz Nam teraz Karciu jak "przyleciałaś" na Katujemy.eu i jak oceniasz Nasze forum.:default_happy:

[O] - Na forum przyleciałam z serwera. Chciałam admina, a musiałam być na forum, żeby go mieć, haha. XD A forum bardzo lubię, można poznać osoby z innych serwerów.

[R] - Mam nadzieję, że teraz osoby z innych serwerów dzięki temu wywiadowi poznają lepiej Ciebie! Powoli "lądujemy" kochana, czy na koniec zechciałabyś odpowiedzieć na parę pytanek z serii "Ulubione"?

[O] - Jasne!

ULUBIONE

[R] - Ulubiona książka?

[O] - Ostatnio przyjemnie mi się czytało "Ślepnąc od świateł".

[R] - Ulubiony dzień tygodnia?

[O] - Środa.

[R] - Ulubiony smak lodów?

[O] - Sorbet z malin!

[R] - Ulubiona bajka z dzieciństwa?

[O] - "H2o wystarczy kropla" - właśnie dodali na netflix!!

[R] - Ulubiony kwiat?

[O] - Goździk.

[R] - Wylądowałyśmy moja droga, to już koniec tego wywiadu!:default_happy: Bardzo Ci dziękuję za Twoje odpowiedzi i poświęcony czas! Mam nadzieję, że użytkownicy forum dowiedzą się o Tobie czegoś nowego albo w ogóle poznają, jeśli do tej pory tego nie zrobili. Chciałabyś dodać coś na koniec? Może chcesz kogoś pozdrowić?

[O] - Tobie też bardzo dziękuję!! Na koniec jedynie wszystkich pozdrawiam i wysyłam buziaczki!:*

• Lubię to! 5
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.