Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: me. - LINK DO KONTA

Nick admina banującego: pyriusz

Data/Mapa: 18/05/2019 około 18:23 am_minecraft_KAT_x

SteamID: STEAM_0:1:211142071

Serwer (mod): 1vs1               

Opis sytuacji: No trochę śmiech to opisywać, bo sytuacja absurdalna, ale wyglądało to tak, że wszedłem na wasz serwer pograć sobie, co robię od czasu do czasu. Na serwerze byłem może z dwie minuty i zabiłem tylko dwie osoby i nagle dostałem permanentnego bana za aimbota, co jest naprawdę śmieszne. Szanowny pan ADMIN nawet nie mógł mnie dobrze sprawdzić przez ten czas i nawet nie wiem dlaczego miałby to robić, bo co dopiero wszedłem na serwer i nikt nic o mnie nie pisał, bo nie miał podstaw. Ani jednej osoby nie zabiłem nawet HSem XD Moim zdaniem, powinniście jakoś zareagować, bo to co zrobił nigdy nie powinno się zdarzyć, ponieważ jest to bezpodstawny ban i dany w ogóle, za przeproszeniem, z dupy. Proszę o odbanowanie :))

Wycinek z konsoli: LINK DO SB

Connecting to public(145.239.237.170:27015) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
Connected to 145.239.237.170:27015
Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://Katujemy.eu/ aby poznać szczegóły.
Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://Katujemy.eu/ aby poznać szczegóły.

• Haha 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Nawet nie będę zaglądał do demka. 

Z tego miejsca chciałbym Cię bardzo przeprosić @ meKROPKA, dostałeś bana przypadkiem, przez mój błąd. Podczas banowania przed !admin nicki często zmieniają swoją kolejność. Popatrzyłem na SB, przypomniałem sobie całą sytuację. Wina w 100% leży po mojej stronie. Poproszę unbana dla tego pana.

Przepraszam:(

• Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.