Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chciałem zgłosić bug w top15 otóż jest  konkurs na top15 wchodzę na serwer i pykam obecnie jestem top14 czy coś tam 

mój nick w grze ABC po wpisaniu /top15 w tabeli na 14 miejscu jest jakieś   - - - - -. 

20190513181050_1.jpg.f21a2eb751edb63974f9e1d49e6af9f7.jpg20190513181059_1.jpg.39e0689ec2a440781ced74bbf8e258c3.jpg

Opublikowano

Jaki bug? 

Konkurs jest w dziale DD2, wystarczy poszukać nie zaśmiecaj forum.

Opublikowano
17 minut temu, DOPE napisał:

A ty wyzej naucz sie czytac ze zrozumieniem.

Faktycznie nie doczytalem. Nie wszedles na serwer z takim nickiem pierwszy raz? 

Opublikowano

Nie od początku mam i miałem ABC 

To nw jak się nie da tego zmienić to po prostu będziecie wiedzieć że to ja i tyle 

Gram na tym nicku od paru miesięcy więc to jest nie możliwe żebym miał jakieś - - - - - 

Opublikowano

Chodzi o to, że rankstats zapisuje pierwszy nick i pierwszy zdobyty kill do ip albo steam, więc gdybyś mial te kreski w 1 wejściu na serwer Ci taki nick zostanie nawet jak go zmienisz, chyba że mialeś jakieś znaczki dziwne, ale to też powinno top15 pokazać, a inaczej to faktycznie jakiś chory bug bo nigdy takiego nie widziałem z tak prostym pluginem. 

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

kosz.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.