Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: OYCHE VANISH 

Nick admina banującego: Avix

Data/Mapa: Mirage 18:14 / 12-05-19

SteamID: STEAM_0:1:151600476

Serwer (mod):  Only Mirage                             

Opis sytuacji: Gdy admina nie było na serwerze, to powiedziałem parę słów, dlaczego nie powinien go dostać. Teraz gdy dołączyłem na serwer od razu dostałem muta na 5 minut, chociaż chciał mi dać na 10800 minut, ale mu coś nie wyszło. Następnie, gdy mut wygasł, to dostałem bana na tydzień i 12 godzin co jest dla mnie śmieszne, że za słowo ścierwo, wymarły rocznik i gówno dostaje bana na tak długo. Jeszcze dziwne jest to, że za pierwszym razem chciał mi dać muta, a nagle zmienił decyzje na bana. Gram na serwerze od roku i nie miałem żadnych problemów z administracja. Proszę o zmniejszenie bana lub zastąpieniem go na muta. Dzienki esa.

Wycinek z konsoli: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły.
Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły.

Demko: http://801.gotv.pro/srv53362/auto0-20190512-153652-1967941660-de_mirage-Only_Mirage_Katujemy.dem.zip 

• Przykro mi 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.