Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Opublikowano

Twój nick:666Apostol

Nick oskarżonego:Gandziarz

IP/SID oskarżonego:-

Godzina i data zdarzenia:

Mapa:

Screeny/demo:

Opis sytuacji: Nie traktujcie tego jako skargę , tylko chciałbym , żeby sytuacja się nie powtórzyła , gdyż grałem na serwie i grał odpaleniec na aimie i grał na prawdę długo bo z 3 mapy (chyba?!) i patrze na spect właśnie @ gandziarz no to wiedząc , że jest adminem  piszę ma u@ z 5 razy , że odpał pewnie inni gracze też zgłaszali , ale pomijając to , myślałem że go obserwuje , żeby się upewnić , ale nadal nic i nic i nic itd...

Więc chciałbym , żeby admin którego nie ma fizycznie na serwerze , żeby z niego wychodzili po 1 zajmują sloty po 2 nabijają sobie GT które jest wymagane

edit. @ gandziarz był remik chwilę , ale wyszedł... no nie jest to skarga , tylko chciałbym , żeby taka sytuacja się nie powtórzyła , a poza tym skoro piszę na u@ bo widzę , że siedzisz to co mam wbić  na forum i napisać Ci PW czy grasz?! Nie szukam spiny tylko chcę , żeby wszystkim grało się jak najlepiej , a co do GT to nie napisałem , że Ty w tym momencie nabijasz GT tylko takimi sytuacjami niektórzy to robią

Opublikowano

Oczywiście masz rację z tym, że byłem te mapy AFK. Nie mam zamiaru się usprawiedliwiać jest sobota, trochę się popiło, siedzę na forum, coś robiłem w necie zapomniałem calkowicie o tym, że cs jest uruchomiony, ale od tego też jest forum na którym w końcu ktoś napisał o sytuacji i szybko zareagowałem i po zbanowaniu cheatera wyszedłem z serwera, bo narazie nie gram. Co to nabijania GT przed tym jak byłem adminem i było uafk byłem 70graczem podwzględem minut przegranych na serwerze, więc nie mów mi że ktoś tu GT nabija, bo akurat jestem aktywną osobą. Zawsze można mnie dodać do znajomych i pisać na steam, następnym razem jak nie będzie żadnego admina, to napiszesz skargę na wszystkich adminów bo nie było admina do zbanowania gracza? Skoro to nie jest skarga to dlaczego jest w dziale skarg i nazywa sie skarga. - no chyba jaja sobie ze mnie robisz. Nie mam nic więcej do dodania.

Pozdrawiam i zrobię wszystko by Panu @ 666Apostolgrało się jak najlepiej na naszym serwerze. :) 

• Lubię to! 1
Opublikowano

@ 666Apostol tu w tym się trochę zgodzę zeby nie spędzać czasu na spect  

@ gandziarzJeżeli siędzisz na spect to chociaż zerknij zgłoszenia które masz a nie tam olać sytułacje ja rozumiem ze sobota weekend ale trzeba też reagować na zgłoszenia 

Zamykam 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.