Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: :)

Nick admina banującego: avix

Data/Mapa:23:13 / 11-05-19

SteamID:STEAM_1:0:243838532

Serwer (mod):        only mirage                       

Opis sytuacji: ciezko stwierdzic, dostalem bana z zaskoczenia a nic w sumie takigo nie robilem

Wycinek z konsoli:Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły.
Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły.

• Haha 4
  • Wrr 1
Opublikowano

7.45 - perfekcyjne bh
9.06 - -||-
10.24 (do końca rundy można obejrzeć) - -||-
12.54 - dziwne scope przez ściane (może się czepiam)
--------------------------------------------- To co zobaczyłem oglądając demko UP
14.55 znów dziwny scope na TT'ka w apartamentach
15.33, 15.46, 16.10 ponownie perfekcyjnie wykonany bh
16.42 gdy gracz TT zaczął cofać się z rampy oskarżony wyłączył scope, gdy gracz TT jednak postanowił wrócić sekunde potem podejrzany powrócił do trybu zooma a następnie oddał niemal dokładny strzał przez smoke
16.58 znów bunnyhop
17.02 to co mnie przekonało że gracz posiada auto bh/skrypt, gdy napotkał przeszkodę (schodki) skoczył tak jakby tej przeszkody nie napotkał, widziałem już nie raz takie zachowania "odpalonych" graczy którzy zostali zbanowani za skrypty do bunnyhoppowania
17.40, 18.39-19.10 autobh

• Haha 1
Opublikowano
35 minut temu, avix_ten_global napisał:

7.45 - perfekcyjne bh
9.06 - -||-
10.24 (do końca rundy można obejrzeć) - -||-
12.54 - dziwne scope przez ściane (może się czepiam)
--------------------------------------------- To co zobaczyłem oglądając demko UP
14.55 znów dziwny scope na TT'ka w apartamentach
15.33, 15.46, 16.10 ponownie perfekcyjnie wykonany bh
16.42 gdy gracz TT zaczął cofać się z rampy oskarżony wyłączył scope, gdy gracz TT jednak postanowił wrócić sekunde potem podejrzany powrócił do trybu zooma a następnie oddał niemal dokładny strzał przez smoke
16.58 znów bunnyhop
17.02 to co mnie przekonało że gracz posiada auto bh/skrypt, gdy napotkał przeszkodę (schodki) skoczył tak jakby tej przeszkody nie napotkał, widziałem już nie raz takie zachowania "odpalonych" graczy którzy zostali zbanowani za skrypty do bunnyhoppowania
17.40, 18.39-19.10 autobh

troche naciągane ziomek, bo jakbym mial autobh, to nie myliłbym się

Czekam na dalszy rozowj sytuacji

• Lubię to! 1
  • Premium
Opublikowano

Bh pewne ... rozpędzasz się na nim, bh robisz po schodach i nie ma pomyłki :P

wcelowujesz się w graczy w te pozycje w których są, strzelasz przez smoke. Ja to bym się wstydził odwołanie złożyć. avix jak byś się doczepił więcej akcji byś znalazł +1 dla Ciebie ;3

Ban zostaje.

• Haha 1
  • Wow 1
  • Premium
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.