Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest problem z tymi rangami na serwerze, praktycznie wszyscy mając po 40 killi itd mają cały czas kd 0.0 a niektórzy mając staty 14:3 i 14 killi w rangach mają kd 0.2 i inne jakieś dziwne sytuację z tym kd, gość też ma 40 ponad killi i nagle kd 0.1 mu wskoczyło gdzie powinien mieć 2 lekko. A wchodzi na serwer ktoś inny 2 kille i nagle jemu kd 2.0 wchodzi. Teraz sprawdziłem pare nicków, powinienem mieć kd 3.0 za 3-0 a dalej 0.0. Bardzo drażni to graczy, bo jakiś powiedzmy "słaby gracz" ma kd 2.5 a ja mam 0.0 i inni. Takie coś mi się nie podoba i obraża moje umiejętności. Czekam @ Zawiszak?żebyś to sprawdził, naprawił, nie wiem.. może jeszcze raz resetować i sprawdzić czy bug minie, ale zdecydowanie jest to bug. 

EDIT. 

problem leży wg. mnie w rankingu bo z tego co widzę gracze którzy tu grają i mają jakiś rankstats zaczynają kd od 0.0 i one idzie w górę co jest bez sensu a gracze którzy są pierwszy raz na serwerze i mają 0 rankstats to im leci normalnie od nowa czyli 1kill kd 1 2 kill kd 2. itd. Więc, żeby to naprawić to raczej powinno się resetować rangi wraz z rankingiem, dlatego trzeba było zrobić to 1 czerwca a nie 10 maja.

I co teraz? 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Jak dla mnie to ten rangi są bez sensu ale jeżeli mają zostać to trzeba zrobić restart ranku wtedy ;x

• Haha 1
Opublikowano

SORRY ZA CAPS.

JA WIEM, ŻE DUŻO NOWYCH GRACZY ITD PATRZY NA TE RANGI, DLATEGO MUSZĄ ZOSTAĆ BO DAJĄ NAM GRACZY.

LECZ

TEN PLUGIN JEST ZEPSUTY, WYRZUĆMY GO DO 1 CZERWCA, ZOBACZYMY CZY GRACZY PRZYBEDZIE CZY ZNIKNIE.

NAZWIJMY SERWER PO PROSTU KATUJEMY.EU OSTATNI KLASYCZNY DD2 CS 1.6 I GIT I BAWIMY SIE DALEJ.

NIECH AMBICJE NIE BĘDĄ PRZEROSTEM NAD FORMĄ, BO LUBIĘ BARDZO NASZ SERWER A NIE NAWIDZE TYCH SERWERÓW

32/32 GDZIE JEST CHOŁOTA, BAGNO, RZYGI I JESZCZE WIĘCEJ. TAM NIE MA ZABAWY TYLKO RZEZNIA BEZ SENSU. :) NAPRAWMY NASZ SERWERWER @ Zawiszak? 

Jeżeli nie przyjmiesz pomocy, jeżeli się wszyscy nie dogadamy to się to wszystko popsuje.. 

wg mnie serwer wymaga usunięcia wszystkiego z głównego serwera i wgrania najważniejszych pluginów jeszcze raz, bo tzw. cookies i cache siedzi między folderami. :) FORMAT SERWERA I TYLE I JEDZIEMY NA NOWO. 

Opublikowano

Nic nie jest zepsute ja tylko je zresetowałem ewentualnie mogę serwer zrestartować bo plugin działa prawidłowo to nie są rangi z neta tylko pisane pod tą paczke

Opublikowano
7 minut temu, Zawiszak? napisał:

Nic nie jest zepsute ja tylko je zresetowałem ewentualnie mogę serwer zrestartować bo plugin działa prawidłowo to nie są rangi z neta tylko pisane pod tą paczke

chodzi o to, że słyszałem od ludzi, że na innych serwerach niby lepsza płynność, może to wina właśnie tych zmian w głównym serwerze hostu? tak jak z komputerem, usuniesz aplikacje itd, ale śmieci zostają gdzieś pochowane, nie grasz często ale za to ja gram i wydaje mi się, że dobrze by zrobiło serwerowi konkretny reset, najważniejsze pliki dać na bok, wszystko wypieprzyć, wgrać od nowa, na czysty soft serwera a te ważniejsze pliki dograć spowrotem. no każdy ma jakąś swoją wizje, ale skoro gracze mówią, że  gdzieś indziej gra sie im lepiej niż tu, to znaczy, że coś jest nie tak i ja sam na swoich serwerach co jakiś czas robiłem takie totalne formaty serwera.  

DRUGA RZECZ.

wyrzuciłbym mocno modele broni, ludzie i tak mają to w dupie, a jak ktoś ma słabszy komp, albo ma otwarte jakieś przegladarki itd to są lagi, ja mając włączone modele, włączone chrome z kartami i włączony photoshop z modelami mam 70 fps, wyłączam /modele i mam płynne 100 albo 121 to nie znaczy, że komputer dobry, tylko te modele to jest śmietnik dla danych bo cs 1.6 nie umie ich tak przetwarzać tak jak robi to cs:go bez problemu. 

WEDŁUG MNIE TERAZ:

- wyrzucić te modele całkowicie

- zresetować jeszcze raz ranking

- zresetować top15/rankstats (trudno to tylko gra bez jaj, sam jestem top3 i mam to w dupie.)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Teraz powinno działać prawidłowo Kd ratio 

- Res ranku 
-Res Rang 

Zamykam Rozwiązane 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.