.:Tomek:. Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Witam chciałbym zgłosić parę błędów i dodać parę nowych rzeczy. Bug : - Bug występuje u prowadzącego który powinien świecić się na czerwono. ( Czasami się nie świeci tylko świeci się inny strażnik ) - Bug/Propozycja : - Nie wiem czy to bug czy coś, ale jak dla mnie SVIP i VIP powinni mieć większy DMG, w opisie SVIP'a jest napisane 2/10 większego DMG z HE. To powinien być dodany HE dla VIP'a i SVIP'a. To na razie tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Co do propozycji to jestem za, + jest jeszcze taki bug, że czasami zacina serwer i zmienia automatycznie mape na jail_facebook. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 18, 2015 Author Share Posted January 18, 2015 Witam chciałbym zgłosić jeszcze jedno takie coś. Proszę o usunięcie Zielonych strojów u TT. ( Zielony strój posiadał by tylko Freeday. Bo jeśli ktoś ma Freeday to ma zielony strój , jest też gracz którt też ma zielony strój i nikt nie wiem kto ma FreeDay a kto nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaiTo Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Jestem za propozycją tomka :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servers technician happy. Posted September 11, 2015 Donor Servers technician Share Posted September 11, 2015 Automatyczna wiadomość Ten temat został przeniesiony z forum: "Serwery - Counter Strike 1.6 → Katujemy.eu [JAILBREAK] - 80.72.33.55:27465 → Uwagi" do "Wysypisko → Archiwum". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts