Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nick: ╰☆╮нүρєяσ gσ∂ »

Nick admina banującecgo: dejv

data: 2019-05-04 17:32:35 

mapa: de_cache

steamID: STEAM_1:0:480415570

Serwer:  ██ Katujemy.eu | 3MAPS • 128TR •...

ip: 145.239.20.88:27070 

Opis sytuacji: w powodzie jest ze za multihacka a nie uzywalem gralem z kolega i powiedzialem ze dam sobie clantag dla beki AIMWARE.net i mnie zbanował a nie zrobiłem nawet dobrej akcji. Jeżeli bedzię potrzeba to mogę wysłać ten plik który zmienia tak clantag i spokojnie nie jest on wirusem bo używam go czasami na mmach aby pocisnąć bekę z mad enemy.

Wycinek z konsoli: nie posiadam ale z tego co wiem nie jest konieczny

Opublikowano

aa To ten ktoremu sie tag (przed nickiem) zmienial tzn przesowal jakby to byla reklama...  Zapytalem @ Skiper  czy da sie to zrobic w  legalny sposob odpowiedzial ze nie wiec osobnik dostal bana !

skp.png

• Haha 1
Opublikowano

Zmieniajacy sie TAG przed nazwa gracza to nie hack, każdy może ustawić to sobie bez żadnego problemu ^^ 

Opublikowano

Nwm nigdy tego i tego nie uzywalem dlatego pytalem skipera :d

• Zasłużony
Opublikowano

@ Dejv Więc jeśli dobrze rozumiem żadnych cheatów nie było, tylko reklama aimware?

• Haha 3
Opublikowano

Generalnie powiem tak, 

@ Dejvzapytał się mnie czy nick może się "Przesuwać", a w tej gierce od lewej do prawej clantag nie może się poruszać :)

Tylko jest opcja, aby grupy się zamieniały poprzez zbindowanie pod dowolny klawisz "clanid" grupy steam. Przesuwać, a zmieniać to chyba jest różnica prawda? 

@ domino8378Jeśli nawet i ci się ten clantag nie przesuwał to w regulaminie stoi jasno: Regulamin - 3MAPS

1.8 Zakazane jest reklamowanie innych cheatów/serwerów/sieci serwerówBAN PERMANENTNY ),

Wchodząc na serwer 3MAPS pojawia ci się informacja, że grając na naszym serwerze akceptujesz regulamin, a ty ten regulamin złamałeś :)

• Haha 1
Opublikowano

Przepraszam nie wiedziałem że za reklamowanie innych cheatów jest ban :C, Ale tu was zaskocze i da się ustawić taki clantag bez użycia cheatów. Jeżeli jesteście ciekawi mogę wysłać plik a nawet film na youtube jeśli znajdę.  A na dole jest ten plik, spokojnie nie jest to wirus. No i dołączam film, gość używa cheatów na tym filmie i trudno  to udowodnić ale nie musi bo to co odpalał to jest oddzielne. Możecie sami przetestowac ja używam na mmach w csie na main acc, mogę pokazać ale to trzeba by było zagrać takiego.

clantag by hvh god (2).rar

• Zasłużony
Opublikowano

Po konsultacji ze @ Skiperdoszliśmy do wniosku, że otrzymasz drugą szanse. Przeczytaj regulamin, a jeszcze jedna sytuacja z reklamowaniem czegokolwiek skończy się dla Ciebie banem permanentnym.

Leci ub.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.