Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:██▓••••▓██

Nick admina banującego:

GraBeK

Data/Mapa:

2019-04-28 22:23:10

SteamID:

STEAM_1:0:484165577

Serwer (mod): 1vs1                        

Opis sytuacji: 

Dostaje bana za nick bez powodu.

W podpunkcie 11 jest napisane:

"11. Zakaz używania nicków wulgarnych, rasistowskich, obrażających osoby trzecie oraz nicki reklamujące."

Proszę mi pokazać gdzie w mój nick jest wulgarny? Albo rasistowski? Lub obrażający osoby trzecie? Albo reklamuje coś?

Na profilowym na steamie też nie mam nic złego zwykły kwadrat z znakami zapytaniami i arabskimi literami.

Śmieszna jest ta sytuacja.

Jeszcze jak pisałem poprzednie odwołanie ktoś podał ten podpunkt jako dowód, że jestem winny.

I, że ten ban jest słuszny, ja tak nie uważam i proszę pokazać w którym miejscu mój nick łamie regulamin.

Żałosne... Gram w CS'a już trochę i nigdy nikomu nie przeszkadzał mój nick. C

hciałem sobie popykać, a tu jakiś adminek mnie banuje za nick

Wycinek z konsoli:

Connected to 145.239.237.170:27015
Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://Katujemy.eu/ aby poznać szczegóły.
Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://Katujemy.eu/ aby poznać szczegóły.

• Haha 1
Opublikowano

Po pierwsze. Dając takie nicki utrudniasz adminom prace, a jeśli się z tym nie zgadzasz no to masz problem. Idź złóż skargę na mnie. Elo. 

Po drugie. Znasz wgl definicję "odwołanie od bana" odwołujesz się od bana, który został nadany przez administratora i jest nadal aktywny, a nie który wygasł 1 dzień temu na 10 minut, i gdzie tu logika?

• Lubię to! 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.