Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

wywiad2.png.ff4630c201d8429fcd850755732c004e.png

[R] - redaktor 

[O] - odpowiadający 

[R] - Witajcie kochani! Przychodzę dziś do Was z kolejnym wywiadem, w którym zgodził się wziąć udział jeden z adminów teamspeak'a, mianowicie @ Crystal Lake

Hej Crystal! Jak tam życie mija?

[O] - Hej Awka :default_wink: Życie życie jest nowelą, której nigdy nie masz dosyć, jak to śpiewał Ryszard Rynkowski.

[R] - Haha, widzę, że jesteś w dobrym nastroju, a więc powinno Nam się dobrze prowadzić ten wywiad! Na wstępie proszę Cię, żebyś się przedstawił Naszym forumowiczom, napisz też ile masz lat i czym się zajmujesz. (Tak Crystal, nie wszyscy Cię znają haha.)

[O] - Endorfiny po treningu. Ludzie z ts'a raczej w większości mieli okazję mnie poznać, stety lub niestety #fame:cryingg: Mam na imię Damian (mama mi takie dała) i twierdzę że jest to najlepsze imię męskie w całym układzie słonecznym. Na co dzień pracuje w PZU, a dokładnie w sektorze Opieka Medyczna. A tak po pracy to chodzę na siłownię, pije Coca-Colę, biorę sterydy.

[R] - Twierdzisz, że Damian to "najlepsze imię męskie w całym układzie słonecznym", na jakiej podstawie? Jestem tego bardzo ciekawa! Pewnie Nasi czytelnicy także.

[O] - Damian, brat Kosmy, obaj byli lekarzami, leczyli bezpłatnie chorych i cierpiących. A jak powszechnie wiadomo, nic nie leczy tak ducha jak wspólna sobotnia noc ze mną. Zbiorę do kielicha łzy wszystkich cierpiętników i biorę to na popite. Dziewica Orleańska przy mnie nie jest już dziewicą. Motto Damiana to "chodź ze mną, a poznasz tajemnice egzystencji". Tak btw, pięknie brzmi z angielskiego "Damon" jak również francuskiego "Damien".

[R] -  No muszę przyznać, że dzięki tym wyjaśnieniom, imię "Damian" nabrało nowego, ciekawego, niespotykanego dotąd znaczenia haha! Muszę spytać, zawsze jesteś taki szczegółowy czy to tylko tak pod wywiad? :default_biggrin:

[O] - Zależy co masz na myśli? Są rzeczy dla mnie priorytetowe, na których widok oko mi się cieszy, jak również sprawy z pozoru ważne, lecz dla mnie błahe, na które nie zwracam kompletnie uwagi.

[R] - Rozumiem rozumiem. Wróćmy jeszcze na chwilkę do tego czym się na co dzień zajmujesz, czujesz się ze swojej pracy usatysfakcjonowany czy może chciałbyś pracować gdzieś indziej?

[O] - Moja praca jest przede wszystkim przyjemna. Poznałem w niej wiele świetnych osób, głównie płci żeńskiej:default_wink: Mam wielu znajomych w moim przedziale wiekowym, czyli 20-28 lat, jest naprawdę miło. Czasem czuje się jakbym przyszedł pogadać ze znajomymi, a nie do pracy. Niemniej, chciałbym więcej zarabiać, obecna stawka niezbyt mnie satysfakcjonuje, i jak to zwykle u mnie, wydaję więcej niż zarabiam.

[R] - Czyli występuje u Ciebie ten sam problem, co u większości młodej części Naszego społeczeństwa. Jak uważasz, ciężej jest wydawać pieniądze zarobione samemu czy wręcz przeciwnie? 

[O] - To zależy, wyznaję raczej zasadę, że papier jest tylko zamiennikiem, a sam nie ma wartości. Teoretycznie w życiu codziennym niby staram się oszczędzać, ale jak widzę coś takiego, że wiem, że sprawi mi to przyjemność to muszę to kupić. Inaczej sprawa się ma jak sobie "popłynę", wtedy nie szkoda mi na nic xd

[R] - Oszczędność jest dobra, ale bez przesady, wiadomo. Jest w Twoim życiu taka rzecz, na którą nie żałujesz wydać dużej ilości pieniędzy?

[O] - Tak, kobiety.

[R] - Oo proszę, takiej odpowiedzi się nie spodziewałam! Znalazłeś już Damianie w życiu tę kobietę, na którą pieniędzy nie będziesz żałować? (Wiadomo, że chodzi o wybrankę serca.)

[O] - Poszukiwania trwają :cryingg: Wstępnie przechodzisz kwalifikacje, to kiedy piwo?:cryingg:

[R] - Ohoho, na piwko z chęcią się skuszę, jednak muszę Cię zasmucić, jestem już "zajęta", a więc dalszych kwalifikacji nie przejdę:default_blush:

Możesz natomiast opisać jak miałaby wyglądać Twoja wymarzona kobieta, chętnie panie zaprosisz ewentualnie na priv.:cryingg:

[O] - Musi mieć zmysłową urodę. Długie seksowne nogi, śliczną nieskalaną buzię, długie lśniące włosy. Powinna być wrażliwa na piękno. Musi mieć w sobie to coś. Tego nie da się tak opisać.

[R] - Rozumiem, wymagania masz chyba typowe jak na mężczyznę, choć nie ukrywam "wrażliwa na piękno" mnie urzekło.:default_biggrin:

Następne moje pytanie to: Jakie masz plany na życie? Dążysz do czegoś, masz postawiony przed sobą cel?

[O] - Nie mam i nigdy nie miałem. Żyję z dnia na dzień, wczoraj byłem w Edynburgu, dziś jestem w Eindhoven, a jutro wracam do starego dobrego Lublina. Tak wygląda moje życie. Pamiętam jak dziś, jak jechałem do Edynburga pół drogi na stopa, miałem tylko bilet lotniczy i kilka groszy w portfelu. Decyzję o tym, żeby się wyprowadzić z Edynburga podjąłem w ciągu jednego dnia i od razu kupiłem bilet do Eindhoven. Z Holandii przyjechałem tylko na ślub siostry na 2 tygodnie i tak już zostałem ponad rok w LBN. W listopadzie poprzedniego roku obudziłem się pewnego dnia i zabrałem się za pakowanie od samego rana, bo stwierdziłem że jadę do Amsterdamu, tu i teraz. Teraz mam straszną zajawkę na Neapol.

[R] - Oo proszę, można z tego wywnioskować, że dosyć często działasz spontanicznie. Lubisz takie podróże i takie zmiany w swoim życiu? Może to właśnie one nadają mu jakiejś niezwykłości?

[O] - Tak, bardzo lubię, to jest to, co mnie nakręca. Czy moje życie jest niezwykle? Raczej nie powiedziałbym tak, ale fakt, nie trzymam się żadnej ramy jak większość. Chociaż propozycja ustatkowania się brzmi całkiem obiecująco.:default_wink:

[R] - Są jakieś miejsca w Naszym kraju lub za granicą, które masz zamiar odwiedzić w najbliższej przyszłości? Jeśli tak to dlaczego akurat te miejsca?

[O] - Nie myślę długodystansowo, na tą chwilę jest Neapol - esencja prawdziwych Włoch, ciemne, wąskie uliczki, wysokie kamienice i pranie na każdym balkonie.:default_wink:

[R] - Ah ten klimat Włoch, to także coś co lubię, za to leci dla Ciebie plus Crystalku! Jaki kraj Twoim zdaniem jest najpiękniejszy i dlaczego?

[O] - Naprawdę ciężko mi odpowiedzieć na to pytanie, w każdym kraju można odnaleźć swoje miejsce i czuć się jak u siebie w domu. Nawet w takim przereklamowanym i "zaszczanym" Paryżu można ujrzeć coś pięknego np. taką katedrę Notre Dame. A przynajmniej można było, bo w poniedziałek się spaliła :( 

[R] - W sumie masz rację, każdy jest odmienny i różnym ludziom podoba się co innego. Wątek katedry pominę i przejdę do następnego pytania, jak się czujesz w kuchni? Gotowanie to Twoja mocna czy słaba strona?

[O] - Umiem gotować, myślę, że nawet dobrze (z wyjątkiem zup). Popisowym daniem jest spaghetti, myślę, że byłabyś zachwycona. Lubię ostro, nie tylko w kuchni.:default_wink:

[R] - Spaghetti? Lubię bardzo, narobiłeś mi teraz smaka, tak nie wolno! Twoje ostatnie zdanie skierowane jest chyba do chętnych dziewczyn, rozumiem, haha.

Skoro mamy już jedzenie to do tego najlepiej teraz coś do picia? Jakie napoje preferujesz?

[O] - Jim Beam, The Famous Grouse, Wódka Polska Gorzka, ale że ostatnio dieta, to tylko Pepsi Max, woda niegazowana, kawa czarna parzona (oczywiście włoska, tylko i wyłącznie).

[R] - Pepsi mogę Ci kupić, z resztą będzie gorzej :cryingg: Co najczęściej robisz w wolnym czasie? Masz jakieś swoje ulubione czynności? (Tak Damianku, to już ostatnie pytanie:cryingg:).

[O] - Ostatnio porwały mnie seriale. Jest to już naprawdę wysoka półka, w żadnym wypadku nie powinno się już kojarzyć seriali z tytułami "Pierwsza miłość" itp. Aktualnie oglądam 4 sezon "Gomorry", no po prostu świetny kryminał, jak dla mnie najlepszy serial na świecie, aktualnie też startuje the final season "Gry o Tron", ale to już pewnie wszyscy wiedzą, no nie da się nie zauważyć. Jeśli ktoś lubi fantasy z czystym sumieniem mogę polecić "The Originals", świetne ujęcia Nowego Orleanu. Odpowiadając na drugie pytanie. Tak mam swoje ulubione czynności, ale to może lepiej na priv.:default_wink:

[R] - Chyba nie o takie czynności mi chodziło, no ale cóż, typowe męskie myślenie:cryingg: To już wszystkie pytania na dzisiaj, chciałbyś może odpowiedzieć jeszcze na parę pytanek z serii "Ulubione"?

[O] - Git. Jedziesz.

ULUBIONE

[R] -  Ulubiona forma relaksu?

[O] - Leżę na łóżku, liczę muchy na suficie i zastanawiam się dlaczego nasrała akurat tu.

[R] - Ulubiony środek transportu?

[O] - Taxi bejb.

[R] - Ulubiony sport?

[O] - Zawsze chciałem być kaskaderem w Fake Taxi.

[R] - Ulubiona liczba?

[O] - 7, 13, 69. Kabina losująca została zwolniona.

[R] - Ulubione zwierzę?

[O] - Chupacabra mieszana z Rysiem Syberyjskim.

[R] - Bardzo Ci dziękuję Damianie za udzielenie odpowiedzi na moje pytania i za Twój poświęcony czas! Mam nadzieję, że się nie nudziłeś i Ci się podobało, a Nasi użytkownicy będą mogli Cię nieco lepiej poznać! Chciałbyś coś jeszcze dodać na koniec? Może chcesz kogoś pozdrowić?:default_happy:

[O] - Tak. Kłaka naczelnego @ badBobas., Bagdada -@ TruyKont.i @ Luzik- Brudasa. Pozdrawiam również melanżowicza @ Dudnes i @ Awika. za te nudesy :buzi: Oczywiście pozdrawiam też @ Paula.patusa nr 1 na dzielni i @ ` Mati.gentlemana generalnego.

Pragnę zaznaczyć, że żadnych nudesów nie było.:cryingg:

• Lubię to! 6
  • Uwielbiam 6
Opublikowano
56 minut temu, Awika. napisał:

Pragnę zaznaczyć, że żadnych nudesów nie było.:cryingg:

Ta, a ziemia jest płaska.

Super wywiad! Z humorkiem, rozwinięte odpowiedzi.

Szanuje!

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

Dzięki za pozdrowionka :serduszko:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.