Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Caacuś
Nick oskarżonego: Misiek
IP lub SID oskarżonego: brak 
Przebieg sytuacji: Wbijam sobie na serwer i jak to ja zaczynam sobie rozmawiać, gracz domen powiedział ze cacus jest slaby to odpowiedzialem mu ''zamknij dupe'' podkreślam znam sie z nim juz dłużej i często sobie tak dokuczamy , po czym admin Egzorcysta powiedział zamknijcie te dupy, to ja dodałem uuu najlepszy admin egzorcysta i dodałem jeszcze ze sie nie boje admina po czym admin misiek powiedział przestań prowokować nie wiedzialem o co mu chodzi to powiedzilem tak ja caly czas prowokuje i następnie dostałem bana. Brawo dla adminów ! Wygląda na to ze admin sie nie zna... 
Dowody: nie mam dowodu wycinek z konsoli mogę dać: <font color='#ff8300'>Zostałeś zbanowany na tym serwerze.</font><br />Długość: <b><u>30 minut</u></b><br />Wygasa: <b><u>12-04-2019 17:20</u></b><br />Admin: <b><u>๖ۣۣۜ‎Misiek. /SAD!</u></b><br />Powód: <b><u>prowokacja</u></b>.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.