Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Criis

Nick admina banującego: TyranGames

Data/Mapa:03.04.2019 17:39:37 de_inferno

SteamID:STEAM_1:1:28863316

Serwer (mod):     Katujemy.eu | FFA • 128 TK                          

Opis sytuacji: Gram sobie na inferno, stoje na midzie i nagle patrze zostales zbanowany za domniemane "WH".

Obawiam sie ze osąd Admina TyranGames moze nie byc odpowiedni z powodu jego małej ilosci godzin w grze i niewystarczającym doswiadczeniu. Po zrobieniu zbyt duzej ilosci fragow admin uznal ze jezeli ktos gra bardzo dobrze to musi miec pseudo "haxy".

Jestem zawiedziony ze taka osoba o niskiej inteligencji ma jakiekolwiek uprawnienia na serwerze. Prosze o degradacje ze stanowiska Admina. 

Wycinek z konsoli:

Opublikowano

@Criis byłeś sprawdzany przeze mnie przez dokładnie cztery mapy. Inni gracze skarżyli się na ciebie więc poszedłem cie sprawdzić. Oglądałem cię dokładnie CZTERY całe mapy. W tym widziałem twoje nietypowe zachowanie tzn. Gdy sprawdzałeś dwie różne pozycje np. Inferno patrzyłeś Mid I Bibliotekę zmieniając miejsce patrzenia co chwile lecz gdy przeciwnik podchodził z jednej ze stron(Nie wydając żadnych dźwięków) odpuszczałeś inną pozycje i wcelowywałeś się tam gdzie przeciwnik wychodził nie odrywając celownika nawet na chwile. Byłeś też sprawdzany przez innego administratora ponieważ nie byłem pewny co do twojej winy. Doszliśmy oboje do wniosku że masz jakiś rodzaj WH/RADAR. Gdy chciałem cie zbanowac wyszedłeś z serwera więc bana dostałeś potem gdy wbiłeś ponownie, czli ok po godzinie. 

Opublikowano

Witam

Przepraszam ze pisze ale....

Szczerze Gracz o pseudonimie Criis już powinien dostać upomnienie za sugerowanie degradacji admina dodatkowo gracz obraża w odwołaniu że admin i tutaj cytuje "Jestem zawiedziony ze taka osoba o niskiej inteligencji" 

Opublikowano

panie admin panie admin, półmózgowce wygineły w okresie 2500-4000 lat przed naszą erą, ale jesteś egzotycznym zahibernowanym gatunkiem co rusza myszką z prędkością meczu szachistów, i ma czelność mówić że super Criis grajek pospolitus, co jest ponadprzeciętny używa nielegalnych oprogramowań? a sam to pewnie avasta bez licencji masz! i winrara też! 

zastanów się poważnie młody człowieku, ponieważ Criis jest legalnym uczciwym podatnikiem!

a ponoć na korę mózgową dobrze robią orzechy, więc sobie zjedz kilka garści 

Opublikowano

de_mirage z godziny 16:56 - 17:28:
9:20 -- QuickScope zanim przeciwnik wyszedł przed celownik i natychmiastowy strzał
10:20 -- Wcelowanie w stronę w której przeciwnik wychodził+zabicie  i dalej  prefire na przeciwnika na schodach. Po następnej rundzie rozłączył sie.

de_cache z godziny 16:23 - 16:56:
15:27 -- Prefire w przeciwnika.
29:45 -- Namierzał model gracza przez ścianę, i dalej prefire
30:10 -- Wcelowany prefire i 30:15 to samo

Opublikowano

@ tyrangames tzw. Prefire wynika z tego ze posiadam dobry sprzet a mianowicie monitor 144hz opóźnienie 0.1ms wiec widze przeciwnika szybciej niz standardowy posiadacz zwyklego monitora 60hz. Gram w serie "CS" od ponad 11 lat na wielu kontach posiadam range GlobalElite i 10 lvl Faceit łaczna ilosc godzin rozegranych w grze CS:GO +/- 7000h. Istnieje tzw. "Gamesens" spodziewam sie przeciwnika skad moze wyjsc i to ze celuje przez sciane swiadczy o tym ze slyszalem przeciwnika lub tez zwykly zbieg okolicznosci :) 

• Haha 6
  • Premium
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.