Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Pytanie zbyt osobiste, ale co sądzę o zdradzie? Dla mnie nie do pomyślenia jest, zdradzić drugą połówkę i nigdy tego nie zrobiłem/nie zrobię. Jeśli szuka się dreszczyku emocji czy innej głupiej wymówki w tej kwestii, to zerwij z tą osobą i rób co Ci sprawia przyjemność, a nie bawisz się uczuciami tej osoby której jeszcze chwile temu mówiłeś/aś 'kocham'. A potem są wymówki na zasadzie, to był raz, chwila słabości itp. Szkoda gadać. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Na szczęście mnie to nie spotkało i mam nadzieje że nie spotka :default_smile: A jeżeli spotka (oby nie)  to typ ma **** łeb :hi:

• Lubię to! 1
Opublikowano

Tak zostałem, ale po jakimś czasie zapomina się o tym. Pomogli mi w tym znajomi, wychodzili ze mną na lodowisko, spacery i inne :) 

• Przykro mi 1
Opublikowano

Niestety tak

Ktokolwiek to zrobił powinien spłonąć :usmiech:

Prosta zasada jesteś z kimś to się szanuj jak i drugą osobę, a jeśli nie masz zamiaru to bądź sam/sama i pruj się ze wszystkim co chodzi :diabelek:

• Lubię to! 1
Opublikowano

Chyba każdy został w jakimś stopniu przez swojego przyjaciela/ółke i na odwrót. 

Każdy myśli o dziewczynie/chłopaku, a zdrada nie ma tylko jednoe znaczenia. ;x 

Każdy kogoś zdradził, każdy został zdradzony. 

A jeśli biorąc miłość, dziewczyna-chłopak, to tak, też zostałem zdradzony. Odziwo to ja tu wyszedłem lepiej niż ona i on. c:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.