Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :default_happy: Poszukuje filmów a dokładnie Horrorów,jeżeli ktoś by coś mógł mi zaoferować w komentarzu będę wdzięczny :default_cool: Najlepiej jakby były z gatunku found footage ale inne też wchodzą w grę :)

Oglądałem :

🔹 Grave Encounters
🔹Blair Witch
🔹The Tunnel
🔹Rec
🔹Jak w piekle tak i na Ziemi
🔹Łowca troli
🔹Paranormal Acitivity
🔹Kwarantanna

🔹Obecność
🔹Bez Litości
🔹Zbaw nas od złego
🔹Sinister
🔹Demon historia prawdziwa
🔹Naznaczony
🔹Mama
🔹Prometeusz
🔹Nieproszeni Goście
🔹Nienarodzony
🔹Porąbani
🔹Underworld
🔹Taśmy Watykanu
🔹Coś
🔹Piła
🔹Czarnobyl Reaktor Strachu
🔹Dom w głebi Lasu
🔹Droga bez powrotu
🔹Wzgórza mają oczy

🔹Egzorcyzmy Emily Rose
🔹Kolekcjoner
🔹Piła
🔹Oszukać przeznaczenie
🔹TO
🔹Kiedy gasną światła
🔹Torturowani
🔹Martys.Skazani na strach
🔹Annabelle
🔹Noc oczyszczenia
🔹Czarnobyl. Reaktor strachu
🔹Dom w głębi lasu
🔹Resident Evil
🔹Zakonnica
🔹Koszmar z ulicy wiązów
🔹Śmierć nadejdzie dziś
🔹Ouija: Narodziny Zła
🔹Lustro
🔹Klątwa
🔹Ring
🔹Las Samobójców
🔹Silen Hill
🔹Opętani
🔹Pirania 3D
🔹Ludzka Stonoga
🔹Serbski film
🔹Lśnienie
🔹Hostel
🔹Obcy
🔹Egzorcysta
🔹Omen
🔹Zagłodzeni

• Lubię to! 2
Opublikowano
16 minut temu, Awika. napisał:

Polecasz "Taśmy Watykanu"?

Ja Ci polecam "Piramidę" Gregory'ego Levasseura:default_happy:

Dzięki za podesłanie filmu  dzisiaj go luknę w nocy tak pewnie koło 3 żeby klimat był :default_happy: a co do Taśm Watykanu dla mnie ogólnie średni film ale zawsze to lepiej oglądnąć niż potem sobie mówić "a mówili że słaby to nie oglądałam a taki kozacki był" :default_biggrin: ja tam robię nie patrze na oceny na Filmweb znaczy zerknąć zerknę ale nic sobie z tego nie robię :default_biggrin: Ocieniam dopiero po oglądnięciu

7 minut temu, INVISIBLE napisał:

Polecam oszukać przeznaczenie, ma mnóstwo części! Ewentualnie "To" 

Nie dopisałem tego bo dla mnie to nie Horror :default_happy: ale widziałem wszystkie części Oszukać Przeznaczanie i "To" też oglądałem :default_happy: mimo wszytko fajnie że chciałeś pomóc :default_wink:

• Zasłużony
Opublikowano
2 minuty temu, Esperanto napisał:

Dzięki za podesłanie filmu  dzisiaj go luknę w nocy tak pewnie koło 3 żeby klimat był :default_happy: a co do Taśm Watykanu dla mnie ogólnie średni film ale zawsze to lepiej oglądnąć niż potem sobie mówić "a mówili że słaby to nie oglądałam a taki kozacki był" :default_biggrin: ja tam robię nie patrze na oceny na Filmweb znaczy zerknąć zerknę ale nic sobie z tego nie robię :default_biggrin: Ocieniam dopiero po oglądnięciu

No klimacik musi być! A co do oceny to masz rację, bo w końcu każdy ma odmienny gust, więc co innego mu się spodoba.:default_happy: Jak jeszcze mi się przypomni jakiś tytuł to Ci podeślę!:default_biggrin:

• Dzięki 1
Opublikowano
3 minuty temu, Esperanto napisał:

Nie dopisałem tego bo dla mnie to nie Horror :default_happy: ale widziałem wszystkie części Oszukać Przeznaczanie i "To" też oglądałem :default_happy: mimo wszytko fajnie że chciałeś pomóc :default_wink:

To może taksanska masakra piła mechaniczna! 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, INVISIBLE napisał:

To może taksanska masakra piła mechaniczna! 

Jednak chyba nie wszystkie napisałem dla mnie to też nie Horror tylko rzez :D Wieczorem zaktualizuje baze obejrzanych filmów :default_biggrin:

Opublikowano

Zaktualizowałem baze obejrzanych filmów oczywiście w Kategorii Horror :default_biggrin: Czekam na kolejne propozycje :hi:Jeżeli chcecie jakiś fajny serial albo film to śmiało piszcie dużo oglądam więc mogę coś polecić gorzej z Horrorami bo trochę jestem do tyłu xD :default_happy:

Opublikowano
1 godzinę temu, Esperanto napisał:

Zaktualizowałem baze obejrzanych filmów oczywiście w Kategorii Horror :default_biggrin: Czekam na kolejne propozycje :hi:Jeżeli chcecie jakiś fajny serial albo film to śmiało piszcie dużo oglądam więc mogę coś polecić gorzej z Horrorami bo trochę jestem do tyłu xD :default_happy:

Dobrą wiem xd Hostel chyba 3 części bardzo fajny horror bardzo dużo przemocy! 

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.