Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
DamnSlayer

Szukam adc do duo :)

Recommended Posts

Witam! Mam 16lat (w marcu 17). Szukam jakiegoś ogarniętego adc do grania duo rankedów. Mam platyne II, gramy tylko supporty. Teamspeak lub skype też by się przydał. Gram praktycznie codziennie. Niedługo startuje sezon 5, więc przydałby się ktoś do grania ;).

Wymagany:

-Minimum gold (silvera nie będę mógł zaprosić)

-Skype/teamspeak, chociaż nie musi być obowiązkowo

Przydałoby się zagrać chociaż 1 normala, lub odrazu duo, żebym sprawdził jak sobie radzisz. Jeśli często się wkurwi*** i flamujesz, to nawet nie pisz, bo nie mam zamiaru się z Tobą użerać :>

Pisać tutaj lub na PW !

Możemy pograć w nowym sezonie, dywizja Silver V, ponieważ nie grałem długo i udostępniłem swoje konto koledze a sam grałem od jakiś czas na 2 koncie (przed "pożyczeniem" konta byłem w Gold IV) xd 

Nick : PolskiJeloneK

Szukam kogoś do gry na nowy sezon jak coś to zapraszać :)

Możemy pograć w nowym sezonie, dywizja Silver V, ponieważ nie grałem długo i udostępniłem swoje konto koledze a sam grałem od jakiś czas na 2 koncie (przed "pożyczeniem" konta byłem w Gold IV) xd 

Nick : PolskiJeloneK

Szukam kogoś do gry na nowy sezon jak coś to zapraszać :)

Proszę przeczytaj najpierw to co napisałem, silverów nie mogę zaprosić na duo. Poza tym przed startem 5 sezonu wbiłem Plat I, więc myślę, że w miarę szybko osiągnę diaxa w 5 sezonie, dlatego wymagania wzrosną do minimum plat V

Proszę przeczytaj najpierw to co napisałem, silverów nie mogę zaprosić na duo. Poza tym przed startem 5 sezonu wbiłem Plat I, więc myślę, że w miarę szybko osiągnę diaxa w 5 sezonie, dlatego wymagania wzrosną do minimum plat V

Wiem właśnie xd Tylko napisałem jak by ktoś inny chciał pograć ^^ 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.