DamnSlayer Posted January 15, 2015 Share Posted January 15, 2015 Witam! Mam 16lat (w marcu 17). Szukam jakiegoś ogarniętego adc do grania duo rankedów. Mam platyne II, gramy tylko supporty. Teamspeak lub skype też by się przydał. Gram praktycznie codziennie. Niedługo startuje sezon 5, więc przydałby się ktoś do grania ;). Wymagany: -Minimum gold (silvera nie będę mógł zaprosić) -Wiek: Przydałoby się te 15 lat mieć skończone.. -Skype/teamspeak, chociaż nie musi być obowiązkowo Przydałoby się zagrać chociaż 1 normala, lub odrazu duo, żebym sprawdził jak sobie radzisz. Jeśli często się wkurwi*** i flamujesz, to nawet nie pisz, bo nie mam zamiaru się z Tobą użerać :> Pisać tutaj lub na PW ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
V3R Posted January 16, 2015 User Share Posted January 16, 2015 ja moge ;d V 3 R U S dodaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamnSlayer Posted January 20, 2015 Author Share Posted January 20, 2015 ja moge ;d V 3 R U S dodaj Mówiłem Gold V minimum, silvera nie mogę zaprosić na duo bo jest do granicy 1 ligi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Jak jesteś chętny to ja mogę pograć G5 = KDesign Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistrzu Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Możemy pograć w nowym sezonie, dywizja Silver V, ponieważ nie grałem długo i udostępniłem swoje konto koledze a sam grałem od jakiś czas na 2 koncie (przed "pożyczeniem" konta byłem w Gold IV) xd Nick : PolskiJeloneK Szukam kogoś do gry na nowy sezon jak coś to zapraszać :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwierzeek1337 Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 EUW czy EUNE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RecCak Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Zapewne EUNE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwierzeek1337 Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 To lipa, ja only EUW ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamnSlayer Posted January 21, 2015 Author Share Posted January 21, 2015 Możemy pograć w nowym sezonie, dywizja Silver V, ponieważ nie grałem długo i udostępniłem swoje konto koledze a sam grałem od jakiś czas na 2 koncie (przed "pożyczeniem" konta byłem w Gold IV) xd Nick : PolskiJeloneK Szukam kogoś do gry na nowy sezon jak coś to zapraszać :) Proszę przeczytaj najpierw to co napisałem, silverów nie mogę zaprosić na duo. Poza tym przed startem 5 sezonu wbiłem Plat I, więc myślę, że w miarę szybko osiągnę diaxa w 5 sezonie, dlatego wymagania wzrosną do minimum plat V Link to comment Share on other sites More sharing options...
RecCak Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 To niezle jak już masz platyne ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistrzu Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Proszę przeczytaj najpierw to co napisałem, silverów nie mogę zaprosić na duo. Poza tym przed startem 5 sezonu wbiłem Plat I, więc myślę, że w miarę szybko osiągnę diaxa w 5 sezonie, dlatego wymagania wzrosną do minimum plat V Wiem właśnie xd Tylko napisałem jak by ktoś inny chciał pograć ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaiTo Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Ja only jungle :D ale też euw :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts