Jump to content
Krzys

Krzys - mute na serwerze 1 dzien.

Recommended Posts

Posted

MUTE 1 DNIOWY - 

Twój nick: Krzys

Nick admina banującego: dejv

Data/Mapa: Mirage 26.03.2019 godzina ~18:45

SteamID: STEAM_1:0:42761307

Serwer (mod):  Only mirage                    

Opis sytuacji: Runda 13:11 do przejrzenia bo mniej więcej wtedy jakikolwiek dialog się toczył ,dostałem bana za prowokację ciekawe kogo. 

Nie mam w tym temacie więcej do powiedzenia bo cała sytuacja wydaje mi się być dość zabawna ;) 

Prosze o zdjęcie muta 1 dniowego na serwerze.

Wycinek z konsoli: brak

http://sb.weakips.pl/index.php?p=commslist&advSearch=STEAM_1:0:427613077&advType=steamid&Submit

Dodatkowo możesz podać link do swojego bana z naszego sourcebans'a

SourceBans -Kliknij Tutaj

13;11 runda

• I love it 1
Posted

Prowokujesz mnie od dluzszego czasu i mysle ze nie tylko mnie...  Ilosc mutow mowi sama za siebie nalezalo Ci sie juz wczesniej :) Powinienem dac na wiecej niz tylko 1 dzien,

• Like 1
Posted

Tylko widzisz znajdz mi w regulaminie takie coś jak prowokacja i ban równający się mutowi na 24h. 
Różnimy sie tylko tym ,ze ty wykorzystujesz swoją "wyższość" w postaci admina ,a niczym się nie różnimy ,przeciez admin adminowi muta nie da czyż nie ? 
Można oczywiście się zastanowić nad tym czy Twój pierwszy ban dla mnie za multi hacka to twoja znajomość gry i ocenianie ludzi pod pryzmatem sposobu bycia ? 
Zastanów się czy na prawdę każdy admin zachowuje się w porządku ,a później wprowadzaj swoje rządy na serwerze ,nie bede wytykał palcami które osoby drą jape i sa nietykalne bo takie jak Ty depczą jak kaczki w cieniu matki dejv ;)

Prosze o zmniejszenie kary.

Pozdrawiam. 

• I love it 1
Posted

punkt 2.4 

Jesli chcesz prowadzic dyskusje a nie spamic to zapoznaj sie z tym. Dziekuje dowidzenia!

Admini wyzej ktorzy zareagowali na tamten post proszeni sa o zapoznanie sie z regulaminem bo przeciez nie byli na zebraniu....

• Deserved
Posted

Skoro mute jest zgodne z taryfikatorem to zamykam. Jeśli uważasz, że kara jest niesłuszna napisz skargę w dziale only mirage.

• Deserved
Posted

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

kosz.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.