Krzys Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 MUTE 1 DNIOWY - Twój nick: Krzys Nick admina banującego: dejv Data/Mapa: Mirage 26.03.2019 godzina ~18:45 SteamID: STEAM_1:0:42761307 Serwer (mod): Only mirage Opis sytuacji: Runda 13:11 do przejrzenia bo mniej więcej wtedy jakikolwiek dialog się toczył ,dostałem bana za prowokację ciekawe kogo. Nie mam w tym temacie więcej do powiedzenia bo cała sytuacja wydaje mi się być dość zabawna ;) Prosze o zdjęcie muta 1 dniowego na serwerze. Wycinek z konsoli: brak http://sb.weakips.pl/index.php?p=commslist&advSearch=STEAM_1:0:427613077&advType=steamid&Submit Dodatkowo możesz podać link do swojego bana z naszego sourcebans'a SourceBans -Kliknij Tutaj 13;11 runda 1
Dejv Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Prowokujesz mnie od dluzszego czasu i mysle ze nie tylko mnie... Ilosc mutow mowi sama za siebie nalezalo Ci sie juz wczesniej :) Powinienem dac na wiecej niz tylko 1 dzien, 1
Krzys Posted March 26, 2019 Author Posted March 26, 2019 Tylko widzisz znajdz mi w regulaminie takie coś jak prowokacja i ban równający się mutowi na 24h. Różnimy sie tylko tym ,ze ty wykorzystujesz swoją "wyższość" w postaci admina ,a niczym się nie różnimy ,przeciez admin adminowi muta nie da czyż nie ? Można oczywiście się zastanowić nad tym czy Twój pierwszy ban dla mnie za multi hacka to twoja znajomość gry i ocenianie ludzi pod pryzmatem sposobu bycia ? Zastanów się czy na prawdę każdy admin zachowuje się w porządku ,a później wprowadzaj swoje rządy na serwerze ,nie bede wytykał palcami które osoby drą jape i sa nietykalne bo takie jak Ty depczą jak kaczki w cieniu matki dejv ;) Prosze o zmniejszenie kary. Pozdrawiam. 1
Dejv Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 punkt 2.4 Jesli chcesz prowadzic dyskusje a nie spamic to zapoznaj sie z tym. Dziekuje dowidzenia! Admini wyzej ktorzy zareagowali na tamten post proszeni sa o zapoznanie sie z regulaminem bo przeciez nie byli na zebraniu....
Deserved IMean Posted March 26, 2019 VIP Deserved Posted March 26, 2019 Skoro mute jest zgodne z taryfikatorem to zamykam. Jeśli uważasz, że kara jest niesłuszna napisz skargę w dziale only mirage.
Deserved IMean Posted March 26, 2019 VIP Deserved Posted March 26, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts