Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick:Posejdon Władca Mórz

Nick admina banującego:Jeff the killer

Data/Mapa:25.03.2019 Mirage

SteamID:STEAM_0: 0: 480168117

Serwer (mod): FFA                              

Opis sytuacji:Polecił mi owy serwer znajomy więc wbiłem, doszedłem do rangi silver 3 i nagle dostałem bana za rzekome wh którego nie mam, owszem wiele osób mówi mi, że gram agresywnie i podejrzanie ale jestem czysty.

Wycinek z konsoli:

Zrzut ekranu (2).png

Zrzut ekranu (3).png

Zrzut ekranu (4).png

Posted (edited)

zanim zacznie ktoś oglądać demo to proszę zwrócić uwagę na jego movement widać że zaczyna grać a refleks ma niesamowity jak “pro player” więc to głównie mnie skłoniło do zbanowania tego osobnika

7:30 typo podchodzi rampe co prawda daje nejda ale gdy podchodzi na szift ty cofasz

lecz gdy on odchodzi on po 3 sekundach znowu podchodzisz

7:45 olewasz pozycje i wcelowujesz się w pałac gdzie jest typ

10:35 typ stoi na aucie stoisz i czekasz pod underem on zszedł poszedł pod szortaa na szift ty podchodzisz

10:50 olewasz bsa wcelowujesz się w szorta

11:10 typ podchodzi pod kratę ty chowasz przechodzi dalej wychylasz

rozbiłeś kratę i się w niego wcelowałeś

11:42 wcelowałeś się w schody co prawda mogłeś mieć farta ale się wceloałeś i dałeś tapa

16:10 typ był na jungli o tym wiedziałeś bo dostałeś info czy coś mogłeś się spodziewać schodów ale jednak tylko się w nie wcelowywałeś typ wychylał ty dałeś odrazu zuma nawed go nie widząc czy słysząc oddałeś od razu strzał

17:58 dałeś prefire w rampę

19:05 dałeś pestkę w typa który stał za ścianą

19:25 czekałeś aż rampa wychyli kiedy wychylił to dałeś bardzo szybko cheda i od razu czekałeś na drugiego i od razu kiedy się pokazał zabiłeś gdzie zatrząsł ci się celownik

19:45 zanim typ z t spawna się wychylił ty się wcelowałeś i dałeś full auto zanim się pokazał

20:00 czekałeś typ na szift podchodził ty czekałeś aż wychyli to było zrozumiałe ale zanim sie pokazal zacząłeś strzelać a on był na szift cały czas

22:46 typ był na midzie wcelowałęś się i w niesamowicie szybkim czasie oddałeś strzał

23:10 typ wychyla a ty od razu go zabiłeś kiedy się pokazał kawałek modelu

23:15 nie było wiadomo o nikim z pałacu ty się wcelowałęś od razu zabiłeś gdzie dosłownie 3 pixele się pokazały

28:10 poszedłeś do undera zanim typ się wychylił zacząłeś strzelać

29:45 stoi wcelowany w pałac zanim typ wychylił strzeliłeś

30:00 stoi wcelowany w rampę zanim typ wychylił strzeliłeś

Edited by kyrr147
  • Like 1
  • Deserved
Posted

Ewidentny wallhack

+w 7:45 wcelowales sie niechcacy przez ścianę. Ban zostaje.

• Like 1
  • Deserved
Posted

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.