Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

2064443150_PODLUP!!!.png.4edab7acaf0516dc75023cc543957fc7.png

Cześć kochani!

Dzisiaj mamy poniedziałek, a więc czas na kolejne wydanie z serii "Pod lupą". Tym razem pod naszą lupę trafi dziewczyna, która na forum robi zawrotną karierę! @ ina.❤poznaj opinie o sobie naszych dziesięciu anonimowych użytkowników.

@ ina.❤ Strasznie ciekawa i kochana osóbka. Mam z nią lepszy kontakt i śmiało mogę powiedzieć że z nią nigdy nie jest nudno. Zawsze z chęcią wysłucha i pomoże, jak najlepiej potrafi. Podsumowując ma bardzo piękne serduszko. Psiapsi :serduszko: 

@ ina.❤ jest bardzo miłą, fajną i ładną kobietą, można z Nią pogadać o wszystkim, pośmiać się i wszystko na luzie. Jedyny minus jest taki, że nie chce robić jedzenia i woli leżeć albo pograć, i lubi alkohol :serduszko: 

Nie znam jej zbytnio, ale po rozmowach na chatboxie, można zauważyć, że to bardzo sympatyczna i dojrzała kobieta :default_biggrin: Dobrze też strzela na DD2 :default_happy:

Jest na swój sposób charakterystyczna, bliżej poznać nie miałem okazji, lubi koty, wstawia fajne avatary - jaram się. :D

Bardzo miła i sympatyczna kobieta, można sobie z nią pogadać oraz pożartować i na dodatek banie zasadzić na serwerze. Pozdrawia jej synek co wraca na serwer.

@ ina.❤? Mój kochany kociak z sieci! Jakoś mocno się nie znamy, ale jak tylko ogarnę sprawy prywatne, to to zmienimy, więc się szykuj maleńka! Już niedługo pykniemy w 1.6 uwierz mi! Buziaki star... Młoda, Młoda! :serduszko: 

@ ina.❤ to super dziewczyna, szalona, kochana oraz urocza. Jest prawdziwą kocicą albo nawet kotką psotką:default_happy: można z nią pograć, pośmiać się!

Motocyklistka, za którą szaleje szokuś. Obiecała, że zrobi ze mnie człowieka gumę. Lubi kotki i początkujących raperów.

Szalony motocyklista. Bardzo sympatyczna i wesoła osóbka. Należy do najlepszego squadu anonimowych alkoholików, a i niech zrobi mi w końcu kawę :cry: 

Nie znam jej za bardzo, ale wydaję się być w porządku dziewczyną, choć nieco kontrowersyjną. Trochę z niej flirciara, ale to może taka jej natura:default_biggrin:

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Jesteście kochani! Nie spodziewałem się :malpka:

Dziękuję :serduszko:

Chyba nawet nie chcę zgadywać kto co pisał :kupa:

Jeszcze raz dziękuję! 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 6
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.