Love.MoveMent! Posted March 19, 2019 Posted March 19, 2019 Nick z Serwera: Love.MoveMent! A.K.A Pusiak <3 Imię: Błażej Wiek: 17 Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/Love.MoveMent! A.K.A Pusiak <3/145.239.237.104:27090/ Doświadczenie: Byłem adminem na 2 serwerach tym raz na 'JB' (czyli w sumie 3 razy) Znajomość sourcemoda [0/10]:5/10 Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-3h (4max) Dlaczego Ty?:Jestem miły nie banuje bez powodu często spotykam graczy którzy używają hax'ów psując innym grę i zabawę, a mało jest adminów o tej porze gdy, ja gram więc myślę że podołam zadaniu. Posiadasz mikrofon?: TAK Kontakt: TS/DISCORD/FACEBOOK/STEAM (ewentualnie telefonicznie) SID: STEAM_0: 0: 96020567 Posiadasz konto Prime?: Tak Akceptujesz regulamin admina?: Tak Akceptujesz regulamin serwera?: Tak
EcCo Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 Jestem na NIE.... przykro mi. Szczerze to nie znam Cie :) gram wieczorami i Ciebie nie widziałem Konto pod podanie daj się poznać wszystkim i wtedy złóż podanie. Na Plus jedynie Wiek i Chęć pomocy :)
Vixie Posted March 22, 2019 Woman Posted March 22, 2019 Popraw gametracker i daj się lepiej poznać wszystkim. Na chwilę obecną podanie odrzucam. Czekamy na ponowne złożenie podania!
Vixie Posted March 22, 2019 Woman Posted March 22, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Petrektt Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts