Bad Boy Posted March 18, 2019 User Posted March 18, 2019 Nick:marshmello Imię:Kamil Wiek:15 Staż na serwerze:tydzien Doświadczenie:duże. Znajomość sourcemoda [0/10]:8 Czy byłeś/aś już adminem?:nie Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:2h dziennie Dlaczego Ty?: ponieważ jestem częstym graczem oraz bolą mnie uszy jeżeli jakiś dzieciak piszczy na mikro. Posiadasz mikrofon?:tak Kontakt:[email protected] SteamID:STEAM_1:0:463503391 Posiadasz konto prime?:tak. Akceptujesz regulamin admina?:tak Akceptujesz regulamin serwera?:tak Akceptujesz regulamin forum?:tak Czy zapoznałeś się z taryfikatorem banów?:tak 1
Dominikk Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 Ze względu na duże zapotrzebowanie przyjmuje na okres próbny 7 dni. Jeżeli nie będzie z tobą żadnych problemów zostajesz na stałe . Mogę powiedzieć, że aktywny jesteś na serwerze! Jakieś problemy będziesz mieć, zapraszam na PW lub steam link: https://steamcommunity.com/profiles/76561198193284667/ Pozdrawiam. 2
Dominikk Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Proszę o kontakt na TeamSpeak 3, w celu dokończenia rekrutacji. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts