I love Alexandra Daddario Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 Nick:I <3 Alexandra Daddario Imię:Dominik Wiek:16 lat Staż na serwerze:gram od dłuższego czasu Doświadczenie:Mam doświadczenie związane z byciem adminem na ts. Znajomość sourcemoda [0/10]:10/10 Czy byłeś/aś już adminem?:tylko na ts Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:2-3h Dlaczego Ty?:Jestem miły, dpowiedzialny i stanowczy. Potrafię rozmawiać z osobami na serwerze w cywilizowany sposób bez wyzwisk i niepotrzebnych kłótni oraz nie toleruje żadnego zachowania, które łamie regulamin serwera. Zawsze jestem pod ręką i mogę każdemu pomóc jeżeli czegoś nie wie. Posiadasz mikrofon?:tak Kontakt:Forum,Steam,ts,gg SteamID: ALDAIZAEF Akceptujesz regulamin admina?:tak Akceptujesz regulamin serwera?:tak Akceptujesz regulamin forum?:tak Czy zapoznałeś się z taryfikatorem banów?:tak
Legend martini Posted March 16, 2019 VIP Donor Legend Posted March 16, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts