Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

1673711527_PODLUP!!!.png.ab69c96138810fa2ef4309a4aa07cc8c.png

Witajcie!

Mamy dzisiaj 11 marca, dzień tygodnia - poniedziałek! W takim razie czas na kolejne wydanie serii "Pod lupą".

Dziś trafi pod nią jeden z członków Naszego UBTeamu, tak chodzi o Ciebie - @ EXTREMAAAAA!

Na początku był chamski i niekompetentny aczkolwiek po dłuższej rozmowie z nim, stał się wzorem do naśladowania. Równy z niego gość.

@ EXTREMAAAAA - Mega pozytywny wariat, z którym można porozmawiać o wszystkim i się pośmiać. Ma chłop w pewien sposób dystans i nie łapie foszków jak się bota wyzwie. Ogólnie bardzo słaby członek UBT i admin, bo leci w grubo w kulki, ale no można mu to wybaczyć. Czasami lubi przykozaczyć, ale jest po chwili gaszony jak przystało.

Nie znam go za dobrze, wydaje się być dobrym ubteam. Kilka razy grałem z nim mm'y i jako jeden z nielicznych nie klnie tak jak inni.:default_biggrin:

Nie znam go zbyt dobrze nawet z nim nie gadałem, ale wydaje się mieć duży dystans do siebie i duże poczucie humoru.

Taki pozytywnie upadnięty na głowę ziomek, bardzo go szanuje. Można normalnie z nim popisać na cb i chciałbym z nim pójść na piwo.:serduszko:

Znam tylko w sumie z forum, ale wydaje się być sympatyczny i z poczuciem humoru. Mam nadzieję, że się kiedyś spotkamy na jakimś ts'ie.

Zakochany, słodki śmieszek :loffki: Milutki i w sumie go nie znam :malpka: mimo to, bardzo go lubię! Czekam, aż w końcu zagramy w 1.6. Buźka Młody :serduszko:

@ EXTREMAAAAA jest osobą, dzięki której się tutaj znalazłam. Nigdy nie miałam o nim złego zdania, jest świetnym przyjacielem, lubi pomagać i zawsze można na nim polegać! Jest takim maleńkim wariatem, nigdy nie brakuje uśmiechu na Jego twarzy! Pozdrawiam cieplutko:serduszko:

@ EXTREMAAAAA jest bardzo ogarniętym gościem, bardzo dobrze sprawuje się jako UBTeam, widać, że się spełnia, ale mam wrażenie, że ma ambicje na wyższe stanowiska.:default_smile:

@ EXTREMAAAAALNIE dobry UBTeam. Bardzo komunikatywny i miły ziomeczek :serduszko:!!

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Najgorszy ubt i admin, co za zły człowiek mógł to napisać :/ chyba wiem, ale głośno nie powiem!

Dziękuję Wam bardzo za miłe słowa, naprawdę nie spodziewałem się tego! Zaskoczyliście mnie, piwko ze mnie! :serduszko: :pijemy2:

PS. Piwo? Gdzie i kiedy? Bo już się spakowałem :cry:

PS 2. Jak ja nie klnę to jutro koniec świata! xD

PS 3. A na TS'ie się spotkamy, kwestia kiedy ;p 

PS 4. @ ina.❤ ja wiem, ja wiem, my zagramy w 1.6 nie smutkować mi tu :(

@ ina.❤ i tak ze mną zagrasz! :cat3:

• Lubię to! 2
  • Wrr 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
Przed chwilą, `rage napisał:

@ EXTREMAAAAA

Mam nadzieję że nie wybrzydzasz i pójdziemy na harnasia z sokiem z jagód 

Może być i sok z gumi-jagód!

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.