Jump to content
Real Photos 2023 ×
Herszt

wybory ;) propozycja

Recommended Posts

Witam . 

Po otrzymaniu niesłusznego BANA przez najgorszego admina sieci Katujemy.eu - Blondass do głowy przyszedł mi pomysł który może się wam spodobać ;) 

Wygląda to tak , ja i większość graczy grających na serwerach naszej sieci ma jakieś żale do pewnych osób . np adminów 
i chodzi o to aby zorganizować jeden TEMAT na  eliminacje kogoś kto ,, ściąga was na dno ,, 
* każda osoba będzie mogła się wypowiedzieć na temat pewnego admina , wypisać jego minusy , zachowanie , błędy . 
i wtedy WY jako CZOŁÓWKA SIECI sami ocenicie czy dany ADMIN zostaje w szeregach czy też może zostanie wykopany .

BLONDAS  popełnia mnustwo błędów które widzimy my wszyscy ;) to że jest adminem nie powinien być osobą wywyższaną , którą z siebie robi ;) 

Pozdrawiam i proszę o wasze zdanie a również proszę o ulepszenie mojego pomysłu jak wykonać owe wybory :]

Od tego służy dział skargi. Najpierw przepatrz forum a później pisz bezsensowne tematy. Admin ma prawo sprawdzić cię ss'ami lub rozpisać demko jeżeli uważa że czitujesz.. Proszę o Close tematu żeby nie zrobił się spam.. 

Ty też robisz 'mnustwo' błędów :D 
Według mnie od tego jest dział skarg, przecież każdy tam może założyć temat lub wypowiedzieć się pod czyimś postem. 
A odpowiednie decyzje podejmą juz Ci u góry :) 

STOP STOP, jednak niedokońca zgodzę się z Hanem. 

Jestem za Powstaniem Tematu błędy adminow w ktorym gracze moga sie wypowiedziec co admin robi nie tak.

poprawi to system adminowania i zadowolenie graczy !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.