Herszt Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Witam . Po otrzymaniu niesłusznego BANA przez najgorszego admina sieci Katujemy.eu - Blondass do głowy przyszedł mi pomysł który może się wam spodobać ;) Wygląda to tak , ja i większość graczy grających na serwerach naszej sieci ma jakieś żale do pewnych osób . np adminów i chodzi o to aby zorganizować jeden TEMAT na eliminacje kogoś kto ,, ściąga was na dno ,, * każda osoba będzie mogła się wypowiedzieć na temat pewnego admina , wypisać jego minusy , zachowanie , błędy . i wtedy WY jako CZOŁÓWKA SIECI sami ocenicie czy dany ADMIN zostaje w szeregach czy też może zostanie wykopany .BLONDAS popełnia mnustwo błędów które widzimy my wszyscy ;) to że jest adminem nie powinien być osobą wywyższaną , którą z siebie robi ;) Pozdrawiam i proszę o wasze zdanie a również proszę o ulepszenie mojego pomysłu jak wykonać owe wybory :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.N Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Od tego służy dział skargi. Najpierw przepatrz forum a później pisz bezsensowne tematy. Admin ma prawo sprawdzić cię ss'ami lub rozpisać demko jeżeli uważa że czitujesz.. Proszę o Close tematu żeby nie zrobił się spam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herszt Posted January 13, 2015 Author Share Posted January 13, 2015 H.A.N . ja nie twierdzę że admin nie ma prawa zbanować . MYLISZ MOJĘCIA ...Chodzi o to że za dużo pomyłek robi ten ADMIN . więc przestań się mazać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patka Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Ty też robisz 'mnustwo' błędów :D Według mnie od tego jest dział skarg, przecież każdy tam może założyć temat lub wypowiedzieć się pod czyimś postem. A odpowiednie decyzje podejmą juz Ci u góry :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Han popieram a Ty Patka na GG wchodź :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herszt Posted January 13, 2015 Author Share Posted January 13, 2015 W takim razie proszę o zamknięcie tematu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 STOP STOP, jednak niedokońca zgodzę się z Hanem. Jestem za Powstaniem Tematu błędy adminow w ktorym gracze moga sie wypowiedziec co admin robi nie tak. poprawi to system adminowania i zadowolenie graczy ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts