CoFFeR Posted January 12, 2015 User Share Posted January 12, 2015 Witam przepraszam jeśli nie ten dział prosze o przeniesienie prosze zabrać mi range na forum i range na serwerze oraz usunąc moje konta na forum jeśli jest taka możliwość . Odchodze z powodów prywatnych ... Przepraszam że tak krótko u was zagościłem ale naprawde był to fajny okres . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted January 12, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted January 12, 2015 Rozumiemy. Szkoda, że odchodzisz. Dziękujemy za wszystko co zrobiłeś dla nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted January 12, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted January 12, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Informacja Przekazana Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts