Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

1392678561_PODLUP!!!.png.7ebced71a0efdfc029b402bc8a047d44.png

Siemanko!

Mamy dzisiaj poniedziałek, kolejny już, a więc to czas także na kolejne, wydanie lubianej serii. Pod dzisiejszą lupę trafił użytkownik Naszego forum, który szczególnie udziela się w dziale grafiki? Wiecie o kogo chodzi?

@ czak czas na Ciebie!

Czakus to taki ninja forumowy. Pojawia się nagle, a jak już to zrobi spamuje gdzie się da! Zawsze można z nim porozmawiać na każdy temat, jest miły i uprzejmy. Osobiście bardzo go lubię.:default_wink:

Nie miałam okazji z nim rozmawiać, jednak wydaje się bardzo w porządku. Mega podobają mi się jego prace, którymi dzieli się na forum i mam nadzieję, że kiedyś znajdzie czas aby zdradzić mi kilka sekretów swoich prac:default_happy:

@ czak jest miłym, pracowitym użytkownikiem, świetny grafik, coś tam strzela w te karabiny, można z Nim normalnie pogadać, swój chłop:default_biggrin: Pozdro KURczak:serduszko:

Bardzo dobra mordeczka, świetnie ma samopoczucie, człowiek z dużym dystansem do siebie.

Ach ten Patryś. Człowiek zagadka. Miał w swoim życiu parę niemiłych incydentów związanych z naszą siecią i mimo wszystko nie odszedł. Pomocny i zaangażowany w sieć.

Zrobię tu rym i przez to nie będę anonimowy. Na dd2 ma niezłe staty i nie jest ch**owy xd

Nie miałem okazji poznać Czaka, ale wydaje się on być osobą zabawną i z dużym dystansem do siebie, ponadto robi naprawdę fajne i ciekawe prace graficzne. Powinien dostać range grafik na forum :>

@ czak to mega pozytywnie walnięty gość. Robi bardzo dobrą robotę jako "grafik" kij że bez rangi, ale robi dobrą robotę. Meme tak samo na wysokim poziomie!

Miałam okazję rozmawiać z nim na chatboxie, jest sympatyczny, pozytywny gość, polecam XD

Dużo o nim nie mogę Ci powiedzieć, wykonuje świetne prace graficzne. Dobry ziomek.

• Lubię to! 5
  • Uwielbiam 4
  • Legenda
Opublikowano

Ło matko, człowieka parę dni nie ma, a tu takie fajne rzeczy z rańca! Dzięki wszystkim bardzo za miłe słowa, aż się rozpłaczę. Albo nie. <3 :cat3:

• Lubię to! 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.