Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: 𝕊𝕞𝕚𝕝3𝕪#R.I.P VP
Imię: Mateusz
Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/𝕊𝕞𝕚𝕝3𝕪%23R.I.P VP/145.239.16.89:27015/
Doświadczenie: Mam spore doświadczenie w CSGO ponieważ gram w niego od 2013 roku, grałem w niemieckim teamie semi-pro to było około rok temu i wydaje mi się ze slaby aż tak nie jestem jeżeli chodzi o grę w Cs'a. A jeżeli chodzi o admina doświadczenie to wydaje mi się ze dosyć dobrze mi szło jako admin ponieważ jak robiłem podanie na innym serwie (ONLY/AWP/NOSCOPE) to miałem wsparcie od wielu graczy co tam grali, tak ze dogadać się z ludzi potrafię.
Znajomość sourcemoda [0/10]: 7
Czy byłeś/aś już adminem?: Tak bylem juz adminem na serwerze Only AWP/NOSCOPE przez 4/5 miesiecy.
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2/3h weekend 3/4h
Dlaczego Ty?: Ponieważ bardzo mi się spodobał ten serwer a widziałem ze bardzo dużo graczy tam wchodzi zęby psuć innym rozgrywkę przez granie na czitach, to pomyślałem ze gram bardzo dużo w CSGO mam sporo czasu wolnego tak ze czemu nie zrobić podania i pomoc graczom z czitami, jeżeli chodzi o wyzywanie się na serwerze to mam bardzo duży dystans do siebie i jeżeli ktoś z graczy się wyzywa to uważam ze wole pierw ich spróbować uspokoić i dać im ostrzeżenie myślę ze jestem wyrozumiały w podejmowaniu decyzji.
Posiadasz mikrofon?: Tak
Kontakt: Steam/ts3/Discord
SteamID: STEAM_1:1:196158598

Posiadasz konto prime?: Tak
Akceptujesz regulamin admina?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

Akceptujesz regulamin forum?: Tak

Czy zapoznałeś się z taryfikatorem banów?: Tak

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podaniezaakceptowane.png

Proszę o kontakt na TeamSpeak 3, w celu dokończenia rekrutacji. 

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.