Pan Janusz Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Nick oskarżyciela: Pan Janusz Nick oskarżonego: Evo_ / Pa$$_OuT / BooTLaB0mBeR *IP lub SID oskarżonego: Czerwoni posiadaja :) Jak nie to mam na ss Przebieg sytuacji: Przez 15 min usiłowałem , wrecz błagałem aby zbanowali jednego gracza bo ma perfidne wh.. A oni ? Oni woleli sobie grać i grać , a jak ktos miał dobre staty to robili mu ss z gry przykład kolega VERUS czy jakos tak :) Dowody: http://hltv.1shot1kill.eu/srv22621/Katownia-1410231727-de_dust2.dem.zip Prosze sprawdzic kolege o nicku TT [ GG] :WP Cały czas modelowo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bastian Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Jeżeli admin nie zauważył, że dany gracz ma WH, a ty sądzisz inaczej, zawsze możesz złożyć na niego skargę na forum z dowodami. Wyjaśnione. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bastian Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Temat otwarty na życzenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Janusz Posted October 23, 2014 Author Share Posted October 23, 2014 Miał wh ? Człowieku nie miał żadnego wh bo był sprawdzany , a tobie powtarzam przestan płakac jak cie dedają , bo zauważyłem jak każdy cie dednie i już mówisz ze ma wh ... Wiec przestan pisać takie bzdury ... Poprosiłem o otwarcie bo kolega chyba nie wie co to wh :) 1 . Prosze o sprawdzenie gracza na demku które podałem 2. Prosze czerwonych o sprawdzenie logów z u@ [ Dowiecie sie ile spamowałem na u@ ] Drogi moderatorze dziekuje za otwarcie :) A jezeli admin nie widzi takiego prowadzenia po scianach celownika ... To chyba nie powinien być adminem Wnosze o sprawdzenie logow u@ , gracza i ukaranie adminów za to ze nic nie robia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts