Jump to content
Pan Janusz

Skarga na adminow

Recommended Posts

Nick oskarżyciela: Pan Janusz

Nick oskarżonego:   Evo_ /  Pa$$_OuT     / BooTLaB0mBeR 

*IP lub SID oskarżonego:  Czerwoni posiadaja :) Jak nie to mam na ss

Przebieg sytuacji: Przez 15 min usiłowałem , wrecz błagałem aby zbanowali jednego gracza bo ma perfidne wh.. A oni ? Oni woleli sobie grać i grać , a jak ktos miał dobre staty to robili mu ss z gry przykład kolega VERUS czy jakos tak :)

Dowody:  http://hltv.1shot1kill.eu/srv22621/Katownia-1410231727-de_dust2.dem.zip

Prosze sprawdzic kolege o nicku TT [ GG] :WP Cały czas modelowo...

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Jeżeli admin nie zauważył, że dany gracz ma WH, a ty sądzisz inaczej, zawsze możesz złożyć na niego skargę na forum z dowodami. Wyjaśnione.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Miał wh ? Człowieku nie miał żadnego wh bo był sprawdzany  , a tobie powtarzam przestan płakac jak cie dedają , bo zauważyłem jak każdy cie dednie i już mówisz ze ma wh ... Wiec przestan pisać takie bzdury ... 

Poprosiłem o otwarcie bo kolega chyba nie wie co to wh :)

1 .   Prosze o sprawdzenie gracza na demku które podałem

2.    Prosze czerwonych o sprawdzenie logów z u@ [ Dowiecie sie ile spamowałem na u@ ]

Drogi moderatorze dziekuje za otwarcie :)

A jezeli admin nie widzi takiego prowadzenia po scianach celownika ... To chyba nie powinien być adminem 

Wnosze o sprawdzenie logow u@ , gracza i ukaranie adminów za to ze nic nie robia 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.