nhuz Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 Twój nick: nhuz Nick admina banującego: |<>| MeMuzoR 新 ドラゴン Data/Mapa: 14.02.2019 mapa De_dust2 SteamID: 76561198164563581 Serwer (mod): ★ MIRAGE/DD2 ★ Opis sytuacji: Dnia 14.02.2019 r. zostałem zbanowany za przysłowiowo Auto BunnyHop, najwidoczniej nie każdy wie co to jest Makro na spacje czy lub posiadanie umiejetności dokonywania danej akcji ( Scroll ). Otóż, posiadam Makro na spacje ( Którego nie używam już od dłuższego czasu) Natomiast Scrollem się nawet bardzo dobrze nauczyłem wykonywać daną umięjętność. Gdy wszedł admin na server, pograł chwile wszedł do spec, najwidoczniej jego oko przykuła sytuacja w której byłem, w tym momencie chciałem się jak najszybciej dostać z Bombside A na Short. Toteż zacząłem skakać. Myślę, że to jest zwykłe nieporozumienie ze strony administratora. Wycinek z konsoli: SS nie posiadam natomiast Disconnect: <font color='#007bff'>Katujemy.eu</font><br /><font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>|<>| MeMuzoR 新 ドラゴン</u></b><br />Powód: <b><u>abh</u></b>. Disconnect: <font color='#007bff'>Katujemy.eu</font><br /><font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>|<>| MeMuzoR 新 ドラゴン</u></b><br />Powód: <b><u>abh</u></b>. 1
MeMuzoR Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 14:50, 16:40, 25:20 - Idealne Bh Przyznałeś się poza tym że masz makro "1.9 Zakazane jest używanie wszelkiego rodzaju wspomagaczy ( BAN PERMANENTNY )"
Deserved IMean Posted February 14, 2019 V.I.P Deserved Posted February 14, 2019 Jak wyżej kolega napisał, posiadasz makro, a traktowane jest jako wspomagacz. Ban zostaje. 2
Deserved IMean Posted February 14, 2019 V.I.P Deserved Posted February 14, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts