gandziarz Posted February 11, 2019 Posted February 11, 2019 Zamknąłem cs i nie zdążyłem skopiować wycinka, więc opiszę sytuacje. Skarga jest na admina patataj, za bezmyślne adminowanie na serwerze. Grałem sobie i musiałem odejść na pare minut od komputera, więc zszedłem na spec. wracam po chwili patrzę dostaje bana na 5 minut - tytuł "do gry!" o co chodzi? Na serwerze jest mnóstwo wolnych slotów. Wczoraj była taka sama sytuacja, ale akurat zszedłem na spec. specjalnie bo sprawdzałem gracza bo akurat ten admin jest za przeproszeniem ślepcem, nie ma pojęcia żadnego o byciu Adminem i umie rozpoznać tylko cheatera któremu trzęsie się cały celownik. Więc sprawdzam tego gracza sobie i nagle dostaje kicka - tytuł "spec" wchodzę i dalej siedze na spec i patrze - drugi kick ten sam. Wracam i piszę mu, że jest 18 osób na serwerze i siedzę na spect nie bez powodu, a tu nagle ban 5 min - "spec" - no wybuchłem, naprawdę. Nie mówiąc o ciągłych bananch 5 minut za rzucanie smoke w CT na bramę. TO PRZESADA. Wystarczy żeby gracze między sobą to uzgodnili a z racji, że nie było porozumienia to z jakiej racji od razu ban a nie kick, co i tak jest przesadą bo gdy gracz na początku rundy mówi, że bez smoke a koleś ma smoke w ręcę do rzucenia już w sekundzie rundy to go rzuci. Kolejna sprawa. Na serwerze gra gracz, który ma BLOKADE VAC STEAM i powinien być całkowicie zbanowany ponieważ taka blokada daje jasno do zrozumienia, że jest nieuczciwym graczem, pisałem mu to ale ma to gdzieś. Po co jest ta blokada VAC na serwer jak ona nie działa, nie wiem dlaczego. Już nawet nie chcę mówić nic więcej, ale znalazłbym inne zaniedbania. Nigdy bym takiego admina nie wziął na swoją sieć a takie miałem. :)
Legend martini Posted February 11, 2019 V.I.P Donor Legend Posted February 11, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts