Zefr Posted February 11, 2019 Posted February 11, 2019 Twój nick: Zefr Nick oskarżonego: Patataj IP/SID oskarżonego: Godzina i data zdarzenia: teraz Mapa: DD2 Screeny/demo: wycinek z konsoli [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu [AMXBans] Powod: 'rzucanie smoka pod awp' [AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:193496883' [AMXBans] Twoje IP: '37.248.155.85' [AMXBans] =============================================== Opis sytuacji: otóż rzucam smoka na mida, podobnie jak 5/6 innych osób,po to , aby awp z respa tt nie zabiła mnie i moich kolegow z druzyny. po czym otrzymalem bana na 5 minut za rzucanie smoka pod awp. Co to ma znaczyć, że nie wolno smokować, radzę lepiej dobierać adminów, bo w tym przypadku władza została nadużyta. @ Patataj specjalnie he? wiesz, wystarczy powiedziec nie smokowac srodka i nie smokuje, sam fakt, iz 1/6 graczy rzucajacych dostal bana (czyli ja) jest bledem z Twojej strony, niby po co miałbym utrudniac gre swoim, skoro mi takze zalezy na wygranej. 1
gandziarz Posted February 11, 2019 Posted February 11, 2019 potwierdzam ten admin to jest totalna pomyłka, zaraz zakładam swoją skargę i wszystko opiszę. Takie adminowanie to żart. 1
QW3RTY Posted February 11, 2019 Posted February 11, 2019 Wywala ze specta za zajmowanie slota a na serwerze gra 6 osób i 25 wolnych slotów xD 0 IQ, rozumiem 20/25 graczy + ale nie 5-6 A co do powodu, mi też rzucają jak strzelam z awp ale rozumiem gdy on moze chce drzwi skrocic przez smoke wiec to juz kwestia dogadania sie graczy a nie wymyslanie wlasnych zasad pod siebie. 1
Patataj Posted February 11, 2019 Posted February 11, 2019 Drogi Panie dość że z ct ktoś jest na środku awp A Ty mu specjalnie rzucasz po awp dużo razy było ze mówione zglaszane ale regulaminie jest czarno na białym więc nie wiem czego piszesz ta skargę dość że reklamujesz inne serwery to masz dużo do powiedzenia 5 min za to to jest mało więc przemysl zanim napiszesz ..... 1
gandziarz Posted February 11, 2019 Posted February 11, 2019 2 minuty temu, Patataj napisał: Drogi Panie dość że z ct ktoś jest na środku awp A Ty mu specjalnie rzucasz po awp dużo razy było ze mówione zglaszane ale regulaminie jest czarno na białym więc nie wiem czego piszesz ta skargę dość że reklamujesz inne serwery to masz dużo do powiedzenia 5 min za to to jest mało więc przemysl zanim napiszesz ..... specjalnie mu rzuca? raczej wątpię - nikt nikomu tak nie robi. :) Za to Ty jako jedyny najwięcej psujesz rozgrywkę innym graczom. Bo ja nie słyszałem by ktoś krzyczał ban! ban! za smoke! easy trochę, czujesz jakąś władzę czy co? zluzuj majtki trochę bo to tylko gra i zabawa a takie banowanie tylko psuje atmosferę, to Ty ją psujesz. 1
Zawiszak? Posted February 11, 2019 Posted February 11, 2019 Drogi Panie dość że z ct ktoś jest na środku awp A Ty mu specjalnie rzucasz po awp On rzuca smoke po to by to przeszkodziło ct z środka zrozum to człowieku @ Patataj 1/3 Ostrzeżeń No niestety słuszna skarga Zamykam żeby nie było spamu :) 2
Recommended Posts