Legend czak Posted February 11, 2019 V.I.P Donor Legend Posted February 11, 2019 Nie wiem jak odebrać to "opowiadanie" piszesz o - "po prostu kiedyś lubiłem pisać historie wymyślone przez siebie", za chwilę "Nic tutaj nie będzie zmyślone, żeby to nabrało "kolorków", tylko to co miało miejsce w moim życiu na prawdę." Jak dla mnie pisanie o tak intymnych szczegółach życia na forum o cs'ie jest proszeniem się o atencję i pisanie tekstów - " To nie jest na zasadzie żalenia się, czy też tak zwanego "płaczu", również też nie oczekuję współczucia... " jest nijakie. Wydaje mi się też, że powinno to zostać między Tobą i bliskimi lub między osobami którymi ufasz, a nie taką szeroką publicznością jaką zapewne jest forum. Założę się, że znajdzie się kilka osób na forum, które przeżyły tyle samo jak nie więcej niż Ty i nie okazują tego na forum bo jaki to ma cel? Fajnie, że chcesz dać jakąś naukę mówiąc o tym abyśmy nie popełniali Twoich błędów, ale w wyżej wymienionym przykładzie nie widzę tam żadnych błędów, a w ręcz przeciwnie, ale nauki w tym jakoś też nie za wiele. Przykro mi, że musiałeś przeżyć to co przeżyłeś, jak wielu z nas, ale każdy jest kowalem swojego losu i za pewne tych błędów których nie pokazałeś, zapewne dało się uniknąć.
Deserved Awika. Posted February 12, 2019 V.I.P Donor Woman Deserved Posted February 12, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts