Kormiasz Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Twój nick: Kormiasz Nick admina banującego: SourceSleuth Data/Mapa: 2019-02-07 16:22:09 SteamID: STEAM_1:0:201530951 Serwer (mod): █ Katujemy.eu | Arena 1v1 • 128 TK •... Opis sytuacji: Prawie codziennie grałem sobie na waszym serwerze wczoraj również, ale jak dzisiaj chciałem sobie zagrać to wyskoczyło mi powiadomienie, że zostałem zbanowany za zduplikowane konto, a jego nie mam zduplikowanego, nic takiego nie robiłem. Wycinek z konsoli:
Deserved IMean Posted February 7, 2019 V.I.P Deserved Posted February 7, 2019 Zostałeś zbanowany, ponieważ masz takie samo ip jak gracz _jestem_hardkorem zbanowany godzinę przed Twoim banem przez @ Grabuśś. Zrestartuj router, tak aby zmieniło Ci ip i wtedy spróbuj wejść na serwer.
AVE GraBeK Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 Nie wyświetliło mi się powiadomienie od Imean'a, a dopiero teraz zauważyłem odwołanie. Ban zostaje dostałeś ode mnie bana za multihacka na swoim głównym koncie, wiec postanowiłeś wejść na drugie konto. 1
AVE GraBeK Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts